Sugeng ambal warsa

Kangge Steffina Grace Pujiani

"Sugeng ambal warsa sederek Steffina Grace Pujiani, mugi-mugi nambahing yoswo niki jenengan langkung sae. Sae sangking akhlak ipun, sae rizki ipun lan sae sapinunggalipun.

Aku ora nduwe bebungah mewah lan larang kanggonmu neng dina sing spesial Iki. Aku Ming bisa ndoangakaken sing paling becik kanggonmu. Muga-muga kok sanuli kejahatan lain sanuli ana jero lindunganipun Gusti. Terusan dadi pribadi sing luwih becik menegaskan lan dalanke kabeh apa sing dadi kongkonanipun Gusti."

Salam saking Adila Mas'ulatus
OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE