COTTON VORTEX

SOUK SEOUL EDITION

Memang nampak exclusive betul kan corak The Souk Printed Saiz L ni ✨

Sekali pandang 4 corak warna ni je terus jatuh cinta, tu belum jiran sebelah tengok memang confirm grab sekali. Corak yang tampak mewah tambah-tambah lagi ia corak yang limited tau.

Kenapa ia limited? Kerana ByChefiza sentiasa mengeluarkan corak hanya ada 1 warna sahaja. Kerana konsep BCF bagi tudung bercorak ini adalah kami tak pakai corak yang sama tapi print banyak warna.

Kami sentiasa menekankan konsep Exclusive dan dijamin tidak akan sama dengan corak yang ada di luar sana.

Haa tunggu apa lagi , yang mana belum grab tu baik pergi pinang cepat2 dengan agent kami yang sah tau ❤️

#soukprintedbychefiza #soukbychefiza

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE