AIN

Agent Ainaa Beauty

Awak ada masalah kulit ye? Nak Ain bantu awak dapat kulit yang makin sihat tak?🙋🏻 Free je. InsyaAllah Ain boleh guide awak sampai awak dapat kulit idaman awak🌹

Ke awak baru nak mula pakai skincare? Eh, yang tu pun Ain boleh bantu suggestkan tau!

Ke awak just nak sembang sembang dengan Ain? Boleh jugak! Nak tanya apa apa pun boleh! Semua pun boleh la senang!🥰

AINAA BEAUTY NI ADA APA?

Ha mestilah produk skincare yang best sangat sangat sangat!

🌷AINAA SERUM
🌷AINAA CLEANSER
🌷AINAA MOISTURIZER
🌷AINAA SUNSCREEN
🌷AINAA SCRUB

Produk Ainaa mestilah produk selamat untuk kulit yang takde merkuri, ada NOT KKM dan ada LAB TEST jugak tau. Alhamdulillah dah sangat ramai yang dapat rawat skin mereka dengan Ainaa Beauty💖💖💖

Nak jimat, Ain bagi awak harga set! Sumpah berbaloi! Khas untuk awak je tau! Tak caye tekan link cepat!

SET BASIC CARE

Sesuai untuk awak, kalau skin awak ada jerawat yang teruk dan awak nak rawat jerawat tu!

SET ESSENTIAL CARE

Sesuai untuk awak yang nak rawat masalah parut, jerawat dan sesuai untuk beginner!

SET EXCLUSIVE CARE

Sesuai untuk awak yang dah pulih daripada masalah jerawat yang teruk, dan nak rawat masalah whitehead dan blackhead!

SET PREMIUM CARE

Set lengkap yang sangat best! Semua item dapat, jimat pun dapat!😱

Kita takkan pernah lambat untuk mengejar impian sendiri asalkan kita sanggup bermula dengan tindakan

Want a suggestion? - AINAA BEAUTY & AIN!

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE