Jamu Air Dara 100% Homemade

anak dara dan wanita yang dah berkahwin boleh minum ✨ ✨✨ sebotol rm25 ✨ ✨ ✨ 1 botol untuk 5 hari ✨✨✨ ✨ 5 botol untuk sebulan ✨✨ air dara boleh tahan 2 bulan if letak dalam freezer

KEBAIKKAN AIR DARA

🎀kulit lebih cerah dan menaikkan seri muka
🎀menghilangkan kedutan dan garis halus serta menjadikan kulit halus mulus
🎀mengubati masalah jerawat,jeragat dan bintik hitam
🎀mencuci darah dan kekotoran dalaman serta menghilangkan keputihan
🎀mengecutkan rahim untuk kurangkan buncit
🎀membuang angin dalam badan
🎀Melancarkan haid serta mengurangkan sengugut
🎀mengelakkan tombong keluar atau rahim jatuh
🎀menyubur peranakan dan memulihkan luka dalaman
.

100 % HOMEMADE 💯
❌ Tiada pengawet
❌ Tiada bahan terlarang

Air Dara kami bukan jamu kunyit seperti yang terjual diluar. Ini adalah jamu organik kerana Air Dara kami dihasilkan dengan 11 jenis ramuan SEGAR seperti Kunyit, Halia, Lempoyang, Sirih, serta Gula Melaka untuk memberi rasa dan 6 lagi ramuan rahsia

BERAPA BOTOL SEBULAN KENA MINUM AIR DARA?

Ramai customer akak tanya sebulan berapa botol kena minum air dara. Sebotol air dara ni tahan untuk 5 hari. Jadi untuk sebulan kita kena minum 5 botol. Sebab tolak 5-7 hari period mmg jadi ngam 5 botol untuk sebulan. Ada customer akak sampai 6 botol sbbnya dia minum pagi malam ada yg sampai minum secawan sehari sebab sedap sgt. Haihh mcm2 kerenah kan 😅 Sebab benda sedap and bagus

Tp kalau sebulan mmg 5 botol tau! Nak lagi best kena konsisten jgn skip. Badan awak akan say thank you!

Jamu paling best di Malaysia! Kesan seawal 3 hari ‼️

(🔥RM25 sebotol🔥)

✨ 1 botol untuk 5 hari
✨ 5 botol untuk sebulan

air dara boleh tahan 2 bulan if letak dekat freezer

‼️ *Melalui Postage* ‼️
Harus rebus sehingga mendidih Air Dara dan kemudian disejukan di dalam Peti Sejuk/Freezer.

💞Cara minum Air Dara💞
———————————————
💕 *Sehari Sekali Sahaja* 💕
———————————————-

*Malam*
👉🏻Disarankan minum malam untuk kesan lebih baik
👉🏻Minum 30minit sebelum tidur
👉🏻 100ml sebelum tidur

*Pagi*

*BAGI YANG TIDAK ADA GASTRIK*
👉🏻Minum 30minit sebelum Breakfast
👉🏻bancuhkan sebanyak 100ml 😘
———————————————
*BAGI YANG ADA GASTRIK*
👉🏻Breakfast / lunch Dahulu
👉🏻Selepas makan rehatkn perut 30minit
👉🏻Minum 100ml 😘
———————————————
🙏Jikalau mengandung sila stop minum 😊... untuk ibu yang menyusukan boleh minum sbb kandungan air dara ni takan effect susu malah tambah susu ibu. Time bersalin please minum balik. Supaya ketat balik hehe 🤭

nak order air dara
OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE