AKADEMIA ARENA

"Akademia Futbollit Arena" ofron stërvitje futbolli për moshat 3 deri 19 vjeç.

✅Kushte optimale dhe cilësore për tu formuar si futbollista.

✅Programet stërvitore janë dizenjuar sipas moshës, zhvillimit fizik dhe atij psiko-motor.

✅Çdo grupmoshë stërvitët më vete dhe merr pjesë në kampionatin e organizuar nga FSHF.

✅Realizojmë stërvitje individuale për çdo moshë.

✅Ekip femrash.

✅Staf i kualifikuar: Trajnerët kanë mbaruar studimet pranë "Universitetit të Sporteve të Tiranës", janë të paisur me Liçencën "UEBA-B" të organizuar nga "Federata Shqiptare e Futbollit" në bashkpunim me "UEFA". Trajnerat gjithashtu kanë pas një karrier të pasur si futbollista profesionist.

Ne njerezit e futbollit e dimë se si të formojmë një futbollist te ri...:).

🆓️Çdo fëmijë është i lirë të provoje disa seanca stërvitore pa detyrim financiar.

Ju mirëpresim

⚽️Aakademia Futbollit Arena
📍Tiranë, Albania
☎️0695644930

Ekipet e moshave

Njihuni me ekipet e Akademis ARENA

Më poshte keni grupmoshat me fëmijë të moshës 3 deri 19 vjeç.


Ekipi U-7

Grupmoshë me fëmijë të moshës 3 deri 6 vjeç.

Stërviten 3 here ne jave.

Në fundjavë kanë 1 ndeshje kampionati që organizohet nga FSHF.

External link

Ekipi U-9

Grupmoshë me fëmijë të moshës 7 dhe 8 vjeç.

Stërviten 3 here ne jave.

Në fundjavë kanë 1 ndeshje kampionati që organizohet nga FSHF.

External link

Ekipi U-11

Grupmoshë me fëmijë të moshës 9 dhe 10 vjeç.

Stërviten 3 here ne jave.

Në fundjavë kanë 1 ndeshje kampionati që organizohet nga FSHF.

External link

Ekipi U-13

Grupmoshë me fëmijë të moshës 11 dhe 12 vjeç.

Stërviten 3 here ne jave.

Në fundjavë kanë 1 ndeshje kampionati që organizohet nga FSHF.


Ekipi U-15

Grupmoshë me fëmijë të moshës 13 dhe 14 vjeç.

Stërviten 3-5 here në javë.

Në fundjavë kanë 1 ndeshje kampionati që organizohet nga FSHF.


Ekipi U-17

Grupmoshë me fëmijë të moshës 15 dhe 16 vjeç.

Stërviten 3-5 herë në javë.

Në fundjavë kanë 1 ndeshje kampionati që organizohet nga FSHF.


Ekipi Femrave U-13

Grupmoshë me goca të moshës 13 vjeç e poshtë.

Stërviten 3 herë në javë.

Në fundjavë kanë 1 ndeshje kampionati që organizohet nga FSHF.

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE