Latar belakang perniagaan

Fashion tidak lapuk dek zaman

alhayaa.Co

alhayaa membawa maksud sebagai 'kehidupan' dalam bahasa Arab .

Mengapa kami memilih 'kehidupan' untuk dijadikan branding ?

Sedar tidak sedar , fashion adalah sesuatu yang berubah mengikut peredaran zaman . Begitu juga dengan kehidupan , sentiasa berubah mengikut arus perdana .

Co pulak bermaksud 'company' yang dibina oleh 5 sekawan . Kami adalah pelajar PSP semester 5 yang bertemu kerana pendidikan dan akan berpisah untuk masa depan.

tudong.Luv

Tudung terpaling on point

NAK BERSANTAI DENGAN KAWAN KAWAN, TAPI NAK STAIL TUDUNG PUN MASIH TAK MAHIR.

===

Ya, ini adalah antara masalah kaum hawa yang nak kelihatan anggun berseri bila keluar bersama kawan-kawan, tapi pemakaian tudung tak kena dengan gaya. Adakala tudung susah nak dibentuk, tak terletak dan mudah kusut.

Kini tidak lagi dengan tudung yang eksklusif dari alhayaa.Co

Dengan fabrik classic chiffon ini, anda pasti tampil menawan walau apa jua stail.

Selasa, mudah dibentuk, tidak panas.

Hadir dengan varian warna, pasti menambahkan seri untuk setiap penampilan anda, di mana jua .

Material : Chiffon
Size : 1.9×0.7
Stitching : Baby Hem

* Colour may be slightly different from actual item due to lighting during photoshoot.

Perfume

KD BOUTIQUE PERFUME

X SUKA BAU YANG KUAT , BUT STILL NAK PEFUME ? …

TAGLINE :-  “ONE PRESS , SACRIFICATION.” KD BOUTIQUE PERFUME hanya satu picit boleh tahan selama 12 hrs ++ 

KD BOUTIQUE PERFUME juga ada 7 elemen ; Aromatic, Dewy, Airy, Balsmic, Delightful, Astonishing and Equisite. KD BOUTIQUE juga 100% dari bahan semula jadi , bahan terutamanya adalah Balsmaic (vineger) dari buah anggur. 

Memang berbaloi tau kalau beli sebab wangian dia, reka bentuk dan teksur botol memang unik . boleh bawa mana and also boleh simpan dalam ruang yang kecil. Rugi kalau x cuba tau. Dapatkan juga: 

Blh bawa solat, x de alcohol 

Tahan lebih dari 12 hrs ++

Sangt murah 

Wangi pun sngt unquie yg luar biasa

Picit sikit je dkt baju, satu rumah berwangi

Kaftan

Kaftan selesa gilos

NAK BALIK KAMPUNG TAPI MALAS BERSIAP? TAPI NAK PAKAIAN SELESA UNTUK HADAP JAM DALAM KERETA 🤩❗

Sejak Perdana Menteri umum dah boleh rentas negeri & boleh sambut raya Aidilfitri pada tahun ini, terus makcik, kakak, adik sibuk mencari pakaian yang selesa dan sesuai untuk pulang ke kampung serta pakaian dapur-friendly, al-maklumlah, kita kan raya mengejut tahun ni! 😝 senang nak kejar anak-anak dan semestinya nak bersilat di dapur lagi. Tak dilupakan juga, pakaian balik rumah mertua yang ada ipar duai! Confirm la nak menunjuk baju kita yang cantik ni kannnnnnnnnn ❗

 Alaaa zaman kini, terdapat pelbagai fesyen, dah tak kisah orang lain nak pakai apa! Cik abang pun tak marah bersiap lama-lama! Hihi 😝 🙊 Janji boleh para isteri dan wanita melaram tak ingat dunia walaupun simple but look so elegant yaaaa! 

✅ jimat masa 

✅ jimat tenaga

✅ Pakai terus jadi cantik! 

Waaaaah, akak-akak dah boleh teka ke apa yang sis Farah cakap kan ni? Yaaaaa, betul la tu. Gerangannya ialah Batik Kaftan! Batik Kaftan dari Alhayaa.Co ni kegemaran semua tau! Bukan sahaja boleh dipakai oleh makcik, kakak, adik tapi abang-abang pon ada tau yang teringin nak cuba! 😝 kata mereka “mana aci, orang perempuan je nak rasa selesa! Kami pon nak jugak!!” 

✅    Material: Premium Cotton & Premium Silk yang sangat selesa 💯

✅    Saiz: Freesize 💯

✅    Warna-warna pastel yang cantik & limited! 💯

✅    1 helai kaftan terhad kepada 1 corak sahaja 💯

✅    Memberi ‘cooling effect’ apabila dipakai 💯

✅    Senang untuk bergerak 💯

✅    Sesuai dipakai oleh semua golongan masyarakat 💯

Cepat-cepat Datin, Puan Seri, Puan, Cik mari order kaftan batik dengan kami sekarang! Stok sangatlah terhad, info lebih lanjut whatsapp admin kami laju-laju!

🌸    Corak inspirasi dari batik bunga-bungaan yang sangat manis dipakai 💯

🌸    Handmade-painting 100% 💯

🌸    Limited edition corak/design 💯

Mask

MASK YANG ANDA PAKAI SEKARANG TAK SUKA LANGSUNG? TAPI TERPAKSA PAKAI?

Tagline: CUBA PAKAI FACE MASK INI, SUDAH PASTI ANDA RASA KEISTIMEWAAN FACE MASK INI SETELAH MEMAKAI TAU!!

Alhayaa.Co menjual face mask dalam pelbagai warna dan design.

Warna: 

✅Black

✅ Blue

✅White

✅Grey

✅Red

✅Pink

Haahh..yang penting keistimewaan face mask ni..nak tahu? Jomm..

📌Diperbuat daripada material yang berkualiti tinggi dan sesuai

📌100% cotton dan senang nak bernafas..tak panas2 lagi lepas pakai face mask ni

📌Size yang sesuai dan selesa untuk semua orang 

📌Tersedia untuk kanak-kanak 

📌Bergaya 

📌Tersedia dalam pelbagai design

📌Cepat kering lepas basuh

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE