Brilliant skincare & krunchy choco melts

Meh la usya mana tahu berkenan🥰
Alisa ada jual brilliant skincare & krunchy choco melts

Tinted suncreen

✨Kebaikan Tinted Sunscreen SPF 30 - 20gram By Brilliant Skin Essential✨

💎 Mempunyai ciri Broad Spectrum (boleh cover UVA & UVB),

💎 Semua dalam satu Pelembap, primer, foundation & SPF yang boleh dipakai bersama (atau tidak) dengan foundation lain,

💎 Mengandungi kadar SPF30 yang disyorkan untuk kulit asia.

💎 Coverage sederhana yang dihasilkan dengan warna natural matte finishing,

💎 Kandungan Extra Aloe Barbadensis (Extra lidah buaya) merupakan bahan super Anti penuaan yang dapat memberikan 1001 manfaat kepada kulit.

💎 Dapat mencerahkan kulit serta merta, menghidrat & melicinkan kulit anda.

💎 Texture berkrim dan sangat ringan di wajah

💎 Dapat meminimumkan penampilan garis-garis halus & pori-pori untuk kulit yang lebih muda dan berseri.

💎 Ketahanan 8jam penggunaan,

💎 "Dermatologist tested" dan "Non-comedogenic" (Tidak menyumbat liang pori)

Serum AHA

🌸Membntu percepatkan proses pencerahan kulit
🌸memberi effect pinkish pada kulit
🌸menjadikan kulit nampak lebih bersih
🌸jernih & berkilat taw ..
🌸Membantu jugak proses merawat kulit
🌸mengecilkan pori

✨ AHA SERUM

AHA serum adalah Exfoliating Serum yang berfungsi untuk mengekalkan tona kulit sekata dan juga melembapkan, melembutkan, dan mencerahkan kulit.

Ia membantu mengecilkan liang pori terbuka , garis halus, dan ketidaksempurnaan kulit yang lain. Ia juga membantu merawat pigmentasi dan jerawat.

Brilliant skincare

Brilliant skin essential adalah produk penjagaan kulit yang original dari Philippines dan bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal dan merawat segala masalah kulit wajah.

Fungsi utama set rejuvating adalah untuk merawat jerawat, jeragat, mencerahkan kulit, menghilangkan pigmen, bekas-bekas hitam/parut jerawat, blackhead, whitehead dan seterusnya menjadikan kulit lebih glowing dan berseri.

Brilliant skin essential sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.
LATAR BELAKANG BRILLIANT SKIN ESSENTIAL

brilliant skin essential adalah produk original yang berasal dari Philippines, Bahan utama Brilliant skin essential adalah dari bahan tumbuhan semulajadi dan mempunyai tambahan Vitamian A , C , E , AHA dan BHA. Jadi dijamin selamat digunakan dan tiada bahan merkuri yang digunakan.

KELEBIHAN BRILLIANT SKIN ESSENTIAL 🌸Membunuh bakteria pada kulit
🌸Mencerahkan kulit dengan cepat
🌸Mengatasi masalah jeglowing
an pigmentasi
🌸Merawat jerawat dengan pantas den berkesan
🌸Merawat dan memudarkan bekas parut jerawat
🌸Mengandungi SPF yang membantu melindungi kulit dari sinaran UV
🌸Menggebukan kulit dan menegangkan kulit supaya tampak lebih awet muda
🌸Mengecilkan pori-pori dalam masa seminggu sahaja dan kulit nampak lebih licin dan glowing

Jangan takut brilliant skin essential kami terus dari kilang original no fake2 n bukan produk timbang kilo nah😘😘

Krunchy choco melts

COCOJAR 7 PERISA

TERINGIN CHOCOJAR YANG COKLATNYA MELIMPAH RUAH, TAK MUAK BILA DIMAKAN, KURANG MANIS & RANGUP?
Korang wajib try chocojar dari KRUNCHY CHOCO MELTS‼️

Yang Kecil RM10
Yang Besar RM 15/RM16

🍫Choco Queen
🧙‍♂️White Wizz
🦹‍♂️Green Hero
🧈Butter Baby
🍰Velvet Hood
💛 Dodo Hunter
🍌Little Nana

KRUNCY CHOCO MELTS

Chokie Crush

Half cookies,half crunch🥰

Sunscreen refill

🔥Sunscreen Refill 50g .
🌸Memang sangat² ramai yg Beli Refill Sunscreen 50g ni tau ! sebab diaorang suka tepek sunscreen brilliant skincare ni banyak² kt skin diaorang tu..krim siang ni tak melekit , ringan je bila dioles kat skin kita ..dan sunscreen ni juga tak beminyak tau gaiss ,teruss meresap kat kulit muka kita... Memang sangat² bestlah !🥰🥰
.
🌸Uolss yg suke sangat² pakai Sunscreen brilliant skincare ni kan ,uolss memang patut beli refill yg 50g ni tau ! Jimatt banyakkk uiiii.. bolehh refill 4-5 kali dlm bekas 10g tu😘❤ .
✅Perlindungan UVA & UVB
✅Mencerahkan kulit muka
✅Melembabkan kulit muka
✅Effect glass skin
✅Anti penuaan
✅Skin jadi flawless

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE