Rreth

...my artistic spirit...

Përshëndetje, djema (ose vajza)! Unë quhem Alkid, një djalë që e pëlqen shumë artin. Me mendimin që të paraqes punën time dhe për të dhënë një shembull të mirë, më lindi ideja që të krijoj këtë profil Instagrami, qëllimi i së cilës është vetëm arti, arti dhe arti. Këto punime, të cilat i kam bërë me shumë zemër, shpresoj t'u pëlqejnë të gjithëve. Unë do të mirëpres çdo koment ose sugjerim tuajin për t'iu përshtatur të gjitha shijeve tuaja.
I ❤ U!

top art apps

Rekomandimet e mia për aplikacione që duhet t'i shkarkoni

01

#1 PROCREATE

Një nga aplikacionet më të mira që mund të gjeni në App Store

02

#2 PAPER

Gjithashtu një aplikacion tjetër i dobishëm që mund ta gjeni vetëm në App Store

03

#3 SKETCH

04

#4 ARTFLOW

Sinonimi i Procreate për Android.

05

#5 ADOBE PHOTOSHOP LIGHTROOM

Aplikacioni më i rreth editimit të fotografive në Android

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE