Happy Birthday Adam

happy birthday awaknya, dh tua dah budak niii, semoga membesar dgn elok <33


thankyou selalu teman sy pubg!

dia proooo sgt main huhu. thankyou jugak ajar sy by1 and everything, dh lama kita tak main hehe, I'm sorry for that.


thankyou sbb jadi someone yg gentleman

thankyou tauu, dia selalu control diri dia wktu dgn org, tknk carut and taknak org igt my past, selalu lemah lembut dgn org. hehe astu dahla comel, suka kucing and budak budak pulaktu. spe je taknak ehe


thanks bgi the best comfort dkt org

sbb dia teman saya tidur, dia selalu nyanyi lagu untuk org tidur, selalu dgr my problem and buat org less lonely. you should know your presence meant a lot to me okay!

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE