About

Piktura te stampuara ne canavas & piktura origjinale, unike. Gjithashtu bluza te stampuara te thjeshta dhe evente, me nje cilesi te larte. Bluza me stampim logo te ndryshme etj.

Dergesa ne te gjithe Shqiperinë
⏰brenda 3 diteve
🖨STAMP NE BLUZA+telajo
🖌Piktura origjinale
📐Inter. design nga arkitekt , per cdo ambient tuajin💁‍♀️

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE