AYNEN ARABIC WATCH

AYnen more than a watch

Assalamualaikum, saya Eriena dari Team sales aynen. Selamat berkenalan semua😊

Untuk pengetahuan semua, Aynen HQ ada jual mcm2 jenis produk tau, bukan setakat jam je. Tgk list ni : 👇

🌹Sunray watch
🌹Adam hawa watch
🌹Perfume Gorgeous AYnen

Boleh juga add - on produk ni sebagai hadiah birthday/anniversary :👇

🌹Wish card
🌹Paper bag

Boleh slide ke kiri untuk lebih info/order

WISH CARD

Wish card ni sgt sesuai untuk sesiapa yg nak jadikan jam aynen sebagai hadiah😍

💐Bunga yg kami guna adalah bunga hidup yg dh diawetkan, jadi bunga tu takkan layu

💐Bunga adalah random, takleh pilih

💐Boleh letak ucapan, bagi je ucapan korang nanti kami akan hias wish card tu cantik2

💐Harga untuk wish card RM10 saja

PAPER BAG

Paper bag ni exclusive tau.😍

Design simple and cantik mmg sesuai dgn jam aynen untuk hadiah birthday/anniversary pasangan korang.

🛍️Harga paper bag RM5

🛍️Stock adalah limited

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE