Swipe Right Untuk Info

Bella.

Hi chuolssss! Salam kenal. Nama Bella dan menetap di Kuala Lumpur. Seorang mummy kepada dua orang cahaya mata yang tersangatlah comel iaitu Sofea & Isaac.

Waktu lapang saya mesti la saya tengok Netflix. Semua genre saya layan!

Eh, awak pernah dengar tak tentang produk-produk ni?
1. Theraseries atau SHOM
2. Supercube molasses drink
3. Viscoff yang super yummy!
4. Susu Nilofa

Kalau awak nak maklumat lebih lanjut, text je saya. Kita boleh kongsi ilmu and sharing 🙆🏻‍♀️

Swipe right untuk info. Klik link di bawah kalau dah tahu nak order apa 🤍

Supercube Molasses Herb Drink

Preorder Now!

Due to overwhelming orders, it’ll take around 3-7 weeks from purchased date to receive your order.

Theraseries

Therapant & Theravest

Memperkenalkan siri PB 360 Thera, siri program pembentukan badan menyeluruh baharu Premium Beautiful. Ia membantu anda untuk memiliki tubuh badan yang lebih menarik, lebih cergas dan memberi kesan therapeutik pada si pemakai. Ciri istimewanya termasuklah:

1. Teknologi fabrik daripada Amerika Syarikat dan Jepun.
2. Kristal Magnetik pada titik akupuntur melancarkan pengedaran darah.
3. FIR Nano Dot Korea membantu pembakaran lemak

Menggunakan P(Push), L(Lift), L(Lock) dan S(Support), ia memastikan anda memiliki tubuh badan idaman secara pantas.


KEMBALI RAMPING MACAM ANAK DARA!

Banyak baju dah boleh pakai balik. Serius Best!💃🏻💃🏻💃🏻

Ni salah satu cerita pengguna kami yg dah berjaya. Ada beribu lagi cerita customer yang berjaya. Yang penting akak akak semua jangan putus asa ye🤗

ANTARA FUNGSI PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK TUBUH BADAN KITA :

🔖 Perut mengecut
🔖 Menaikkan dada
🔖 Memampatkan peha dan punggung
🔖 Melangsingkan pinggang
🔖 Pelancaran aliran darah
🔖 Mengelakkan sakit belakang
🔖 Kurangkan lilitan pinggang
🔖 Kurangkan lemak di bahagian lengan, perut punggung n peha
🔖 Menyokong tulang belakang

✨ “Betul ke best korset ni?”✨

Tengok gambar dahla! Barulah body cun bila sarung Kebaya onzzz ❤️

Jom Baca Lebih Lanjut

DAH ADA THIGH GAP! BADAN PUN MAKIN MENGECIL!

Ni semua penangan Therapants. Sekali sarung pun memang akan nampak kesan terus peha mengecil dan shape! Lemak2 semua balik tempat asal.

Haaa sedar diri pun kau. Dah tahu peha tu macam kayu balak. Baru rasa nak insaf😆

Kelebihan 360 Therapants ni adalah kombinasi untuk kecantikan & juga terapi untuk kesihatan.

✔️360 fat-locking fabrics dari USA, di mana dengan fabrics ni lemak akan dialihkan ke tempat yang sepatutnya.

✔️Menggunakan ultra-fiber cooling fabrics dari Japan untuk menjadikan si pemakai rasa sejuk dan tidak rimas

✔️Fabrics yang elastic & tahan lasak, so memudahkan untuk proses push & lifting lemak
Kombinasi fabrik yang lembut, dan menjadikan kulit mudah bernafas.

✔️Rekabentuk dari high waist ke ankle yang memberi full coverage dan protection kepada kaki.

✔️ Mempercepatkan proses mengempiskan perut dan membentuk pinggul secara automatik.


WARRANTY SEUMUR HIDUP

Apa tu waranti seumur hidup jika beli Premium Beautiful?

Pernah tak kalau kita beli pakaian dalam di mall, ada cangkuk putus, terkoyak, tulang bra patah?

Kalau pernah, ada tak mereka bagi servis repair? Boleh hantar balik ke kedai tu??

Haruslah kita lempar buang terus. Sebab tak sedap dah kan nak pakai. Tambah yang jenis cepat loose, kena beli baru lagi. Itu jenis pakaian dalam biasa.

Sebab itu kalau beli PB, koyak berapa kali pon boleh hantar servis FREE. Jimat la duit Kita! Kain pon kualiti tiptop tak akan memeri. Tak payah beli baru..apa jenis kerosakan Free service.

Eh beli pakaian dalam boleh jimat duit.
Hanya jenama PB.

Therapants pon ada waranti ni juga!

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE