Popia NZCrunchies

Jom dapatkan segera NZCrunchies dalam bentuk botol dan pouch bag!

NZCrunchies, snek kulit popia berperisa unik dalam bentuk botol dan pouch bag!

Perisa dalam Botol (RM10 ~230g);
1. Milky Matcha
2. Chocolate Supreme
3. Korean BBQ
4. Seaweed Teriyaki
5. Flaming Salted Egg
6. Roti Bakar
7. Golden Salted Egg
8. Cheese Primo
9. Chicken Floss

Perisa dalam Pouch Bag (RM3 ~60g);
1. Cheese Primo
2. Golden Salted Egg
3. Korean BBQ

BELI 2BALANG dapat FREE POUCHBAG sepanjang Jun'2021😍

FRUNCHIE

Cookies ke Crunchy?🤷🏻‍♀️ Hmm mana satu pilihan hati🤔

#NewFrunchie with new improvement;
-Weight (270g to 310g😍)
-30% Extra Chocolate and Cranberries
-6months of expired date
-Free Paperbag for the first batch only

For Crunch (RM15) is so crunchy with Premium Callebaut Chocolate while for the Cookies (RM23) that are from home baked butter cookies with Premium Callebaut Chocolate🍫 Both are sprinkled with healthy dried cranberies🍒 Buy both only at RM35 (save RM3)

:p/s i will provide the spoon and the chopstick in the mini free gift waterproof bag😍

Haa jom throwback zaman korang kecik² dulu selalu letak susu pekat dengan milo tabur atas roti!

MELLOW CRUNCH|MELLOW COOKIES

Ready-to-eat crispy cocoa balls, curahan premium chocolate dengan serbuk milo!🤤

Betul ni nak try? Jangan menyesal kalau beli satu crunch (RM13.90), cookies (RM16.90) tu pun belum tentu cukup! Yelaaa sebab COMBO ONLY RM30🦖 Dahla siap dapat free paperbag rawww🥳

Vitamilk Booster

The new minuman sunnah yg diperbuat daripada susu kambing asli, ekstrak kurma, vitamin C, madu dan delima

✅Apa itu Vitamilk ?

Susu yang sangat bagus untuk merawat pelbagai masalah kulit dan memutihkan seluruh badan🤩 Vitamilk ini juga dinamakan Vitamilk sempena bahan baharunya iaitu Vitamin C🤤

✅Kenapa kita perlu vitamin C?

Oleh kerana permintaan pelanggan untuk mengkosumi vitamin C pada musim sekarang, kami hasilkan new formula yang mampu meningkatkan imunisasi badan bagi melawan virus. Vitamin C juga sangat penting untuk kesihan, memutihkan kulit, menjaga kulit dan sebagai booster untuk kesan yang lebih cepat🤩

✅Apakah bahan utama Vitamilk?

Bahan utama Vitamilk adalah susu kambing dan vitamin C. Bahan ini sangat berperanan dalam menjaga kesihatan badan dan memaksimakan pencerahan kulit😍

✅Bagaimana rasa Vitamilk?

Rasa vanilla creamy rasa yang sangat sedap kerana kami mempunyai ramai pengguna yang ketagih dengan rasa sedap dan creamy Vitamilk! tak cuba confirm tak tahu😬

✅Adakah vitamilk selamat?

Ye selamat. Kami mempunyai kelulusan halal jakim yang sah dan kkm yang berdaftar dan anda boleh chek di google dan juga boleh check di botol Vitamilk🤷🏻‍♀️

BELI 1 RM55, BELI 2 RM100 (JIMAT RM10) and setiap pembelian akan DAPAT FREE SHAKER😍

Vitamilk Order

MaryKay Skin Analyzer

Hi, I am your Mary Kay Independent Beauty Consultant.

If you want to find a skincare recipe that tackles your skin concerns, try the skin analysis and take the evaluation now✊🏻

Please make sure that your face are clean without any make up and use rear camera for the skin analyzing🤩 I'm ready enough to be your beauty consultant❤️

You're also invited to join us as low as RM20 for The Registration, after February it will change to RM70 like usual✨

MaryKay Skin Analyzer

Shopee Account

Welcome to my Shopee Account!

Yes i know since the MCO, many people cannot go out to buy stuff, so here the platform shopee are very useful especially when it offers the FREE SHIPPING when you're spending RM15 and above, SUPER EXCITED right?🤩 So, i am one of the seller you can get FREE SHIPPING!🔥

ALSO DON'T FORGET TO FOLLOW MY SHOPEE ACCOUNT to redeem RM1 OFF with minimum spend RM20😍

Come and join my team now!

Bored at home and do not know what to do but want to increase income?

Let's join the Dropship and Mini Agent of #LETSBERJAYABABE team now☺️ Open for all range of age include students with condition purchase as low as RM10😍

Dropship don't need to have stocks and doing the COD and POSTAGE😍 High probability of repeat order customers, all advertisement materials are provided, good group support, a kind-hearted leader and there are reward for those who achieved every month target sales🤩

DON'T SHY² CAT YAAA✨

Chingu Topokki Halal

Best To Start Ur Mid Week Morning Breakfast 😍😋

Get it with only RM13(SM), RM17(SS)

Chingu Topokki Order
OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE