Hii Spa Lover!

Mencari pakej spa yang murah dan berbaloi ?!!

❤ Urut Tradisional
❤ Sengkak
❤ Facial
❤Sauna
❤Scrub Body
❤Mandi Bunga
❤Eyelash Perming
❤Sulam Bedak
❤Pedicure dan Manicure
❤Pakej Berpantang
❤Penutup Pantang

Cantik berseri terserlah Aura Diri

Pakej BungasuriSpa

Cantik Berseri Terserlah Aura Diri

CANTIK BERSERI TERSERLAH AURA DIRI
🌟SPA MUSLIMAH & PAKEJ BERPANTANG
🌟Open: 10.00am-6.30pm ( Tuesday-Sunday)
🌟Closed : Every monday
🌹For ladies only

Pakej Lily

Nak urut laa.. Ehhh.. Nak facial laa.. Arhh.. Nak mana satu nii !!
Jangan risau.. Kami ada pakej yang anda boleh buat 2 dalam satu masa..

Urut Full body
Urut Aura Seri
Facial Treatment

Saya nak pakej lily

Pakej Aster

Belakang badan rasa gatal² ?? Rasa tak selesa?? Itu maksudnye.. Badan dah banyak daki tau.. Suka ke simpan daki lama² dekat badan??

Jangan risau.. Kami bole kurangkn rasa gatal pada badan anda.. Dan kulit bole jadi lembab seperti baby..

Urut Full Body
Urut Aura Seri
Milky coconut scrub

Saya nak pakej aster

Pakej Sofea

Alamak!! Majlis nikah dah nak dekat.. Tapi mana nak cari spa yang ada mandi bunga nii...

Kami ada pakej untuk naikkan aura seri si cantik..

Urut Full Body
Urut Aura Seri
Mandi 7 Aura Bunga

Treatment : 2 jam 30 minit

Saya nak pakej sofea

Pakej mawar

Pakej sauna dan urut full body.. Dah cukup tidur tapi masih penat?? Cepat mengantuk??

Urut Full Body
Urut Aura Seri
Sauna Herba

Treatment : 2 jam 30 minit

Saya nak pakej mawar

Pakej Bride To Be

Di BungasuriSpa kami ada pelbagai pakej bride to be yang murah dan berbaloi !!!

Saya nak pakej bride to be

Pakej spa RM135

Kami bungasurispa.. Ada pelbagai pakej² yang menarik, murah dan berbaloi..

Tunggu apa lagi.. Cepat rebut slot ini!!

Sayanakpakejini

Eyelash Perming

Penat bawa pengepit mata.. Hulu ke hilir.. Dengan eyelash perming ni dah tak payah nak bawa pengepit mata hulu ke hilir dah.. Tahan 2 - 3 bulan tauu..

Treatment : 1 jam 30 minit

Saya nak buat eyelash perming

Air Jamu Kunyit

AIR JAMU KUNYIT

Air Jamu kunyit dari BungaSuri Spa adalah air jamu HOMEMADE yang diperbuat dari bahan semulajadi seperti Ibu kunyit, asam Jawa, cekur, temukunci, manjakani, halia, dan gula merah.

Air Jamu kunyit kami tidak mengandungi bahan pengawet dan bahan pewarna.

Kandungan kunyit dan bahan-bahan lain dalam jamu kunyit asam memiliki banyak manfaat seperti:

1. Meremajakan sel-sel tubuh berkat kandungan antioksidan

2. Awet Muda

3. Menurunkan risiko kanser

4. Mengurangi sakit semasa haid dan melancarkan siklus haid berkat kandungan kurkumin

5. Membuat kulit bersih, bercahaya, dan bebas jerawat berkat kandungan vitamin A dan C

6. Membantu menurunkan berat badan

7. Mencegah bau badan. Kandungan minyak atsiri membantu mengontrol keluran peluh dan melawan bakteri penyebab bau badan.

8. Dapat mengurangkan angin dalam badan.

Air jamu kunyit ini boleh disajikan suam atau diminum ketika sejuk pun boleh. Bagi mengekalkan rasa dan bau, Air jamu kunyit ini hendaklah diletakkan didalam peti sejuk ya sis2 semua☺️

Jom dapatkan AIR JAMU KUNYIT di BungaSuri Spa dengan Whatsapp..

500 ML - RM19 (1 Botol)

COD - Area Kajang, Bangi, Cheras, Puchong, Semenyih (minima 2 botol)

* Tidak sesuai untuk ibu mengandung

Saya nak air kunyit

Pakej Urutan Mahkota

Sedang mencari pakej iktiar hamil..

Sengak
Urutan punggung
Urutan miss v
Tangas ratu wangi perawan

Treatment : 1 jam 30 minit

Saya nak pakej mahkota

Pakej Melati

Tangas ukup wangi
Urut full body
Urur aura seri

Treatment : 2 jam 30 minit

Saya nak pakej melati

Facial vitamin c + led mask

Ishh kulit kusam dan berjerawat?? Dah bnyak whitehead dan blackhead?? Kulit muka berminyak ?? Rimas ??

Jangan risau.. Kami bole buang segala kerisauan anda.. Dengan treatment vitamin c dan led mask.. Kami akn buang whitehead dan blackhead anda..

Treatment : 1 jam 30 minit

Saya nak facial vitamin c + led mask

Acne Facial / High frequency

Ada masalah jerawat? Kulit berminyak?

Dengan rawatan high freqeuncy ini.. Dapat mengecilkan jerawat yang ada.. Dan dapat mengecilkan pori²..

Treatment : 1 jam 45 minit

Price : RM110

*SESIAPA YANG MEMAKAI BRACES TIDAK DIGALAKKAN BUAT RAWATAN INI..

Saya nak buat facial high frequency

Pakej 3 IN 1

Masih tercari cari pakej spa yang murah dan berbaloi..

Kami di bungasuri spa.. Ada pelbagai pakej.. Iaitu termasuk 3 IN 1.. Dengan hanya RM160 sahja..

Jimat tauu.. Dah laa banyak.. Lepas tuu RM160 SAHAJA 😲😲

Saya Nak Pakej RM160

Tangas Ratu Perawan

Ishh nak dengar rahsia tak??

Tangas ratu perawan ni laku keras tau!

Pernah tak rasa? Dekat bahagian miss v tu gatal², keputihan yang berlebihan..

Kalau tak rawat keputihan tu boleh jadi bertambah teruk tau..

Kami menggunakan batu sungai tauu.. Kami panaskn selama 40 minit.. Dan letak herba yang disediakan..

Hanya RM80
Treatment : 30 minit

Saya nak tangas ratu perawan

Pakej Berpantang

Penat mencari pakej pantang yg murah dan berbaloi tapi tak jumpa2??

Kami di bungasuri ada pelbagai pakej berpantang.. Untuk ibu dan makanan juga ada..

Saya nak pakej berpantang

Pakej Penutup Pantang

Saya nak pakej penutup pantang

Pakej Jimat RM120

Tak cukup bajet untuk berspa.. Tak mengapa.. Kami ada pelbagai pakej jimat..

Jika mahu pakej jimat yang lain.. Bole hubungi kami..

Saya nak pakej jimat

PAKEJ SERI MENANTI

Pakej Seri Menanti

* Sesuai untuk pakej pengantin

* Urut Full body + Aura Seri + Totok Seri Wajah

* Mandi Susu

* Facial Vitamin C + Led Mask

Masa : 2 Jam 44 Minit

Saya berminat nak buat pakej seri menanti

PAKEJ HARUM MALAM

Pakej Harum Malam

* Urut Full Body + Aura Seri
* Tangas Ukup Wangi
* Mandi Bunga + Mandi Aura Seri

2 Jam 30 Minit

Saya nak buat pakej harum malam

PAKEJ SRI CENDANA

Pakej Sri Cendana
* Sesuai untuk pakej penutup pantang

* Urut Full Body + Aura Seri

* Scrub Balinesse Boreh

* Sauna Bunga

* Cooling Foot Salt

2 Jam 30 Minit

Saya nak buat pakej sri cendana

MANICURE & PEDICURE

Nak kuku cantik dan sihat ? Kami ada treatment manicure dan pedicure untuk anda..

Saya nak buat manicure dan pedicure
OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE