Welcome to Carya Official Store!

Jom serlahkan kejelitaanmu dan tampil lebih berkeyakinan dengan Carya Cosmetics!

Hey, it's me Azie ! Your Beauty Consultant🌼 Korang tercari-cari set makeup yang mudah dibawa travel dan sangat pigmented serta menjimatkan duit poket? Yess here you are ! Jom cuci-cuci mata🥰 Happy Shopping Ladiesss !💋

Swipe left for more info👉

CARYA COSMETIC PRODUCTS

Jom kenali dulu setiap item Carya Cosmetics🥳

🌼MAKEUP KIT
🌼TINTED SUNSCREEN
🌼BROW ME KIT
🌼EYEBROW QUEEN
🌼DRAMATIC EYELINER
🌼LIPMATTE
🌼MAKEUP SPONGE

SEBAB-SEBAB KENAPA PERLU ADA PRODUK CARYA COSMETICS

🔥Produk setanding antarabangsa
🔥Tahan lama - lebih drp 8jam
🔥Jimat duit - tahan berbulan-bulan
🔥Travel - FRIENDLY
🔥Mudah di simpan
🔥Jimat ruang handbag
🔥Sangat pigmented
🔥Pilihan MUA-MUA MALAYSIA & SELEBRITI

Swipe left for more👉

MAKEUP KIT

HOW TO CHOOSE YOUR MAKEUP KIT CODE

Makeup kit ini didatangkan dengan dua pilihan kod warna iaitu COCOA CLASSIC & TRUFFLE DARING..

Apa yang ada dalam makeup kit tu?

👉3 warna lipcream
👉3 warna eyeshadow
👉Shading
👉Highlighter
👉Blusher
👉Multipurpose brush
👉Lipcream brush
👉Mirror

Dua-dua kod ni memang menjadi pilihan mua-mua dan #caryalovers tauuu. Sampaikan diorg sendiri pun tak tahu nak pilih yang mana satu sebab semuanyaaa cantik🥰

But uolls don't worry okay.. Azie bantu korang utk pilih mana satu.. Korang baca je satu2 dekat description bawah tu😘😘

Swipe left for more products info👉

COCOA CLASSIC🌺

🌺Lebih kepada look Natural
🌺Warna yang pinky2🍒
🌺Boleh juga buat look soft smokey
🌺Suit for beginners yg tak nak heavy makeup

TRUFFLE DARING🏵️

🏵️Warna peachy2🍑
🏵️Boleh buat pelbagai look (bold, smokey, warm & natural too)
🏵️Sesuai utk pelbagai event
🏵️Menjadi pilihan utama MUA professional

PERBEZAAN COCOA CLASSIC VS TRUFFLE DARING

✨LIPCREAM
✨EYESHADOW
✨BLUSHER

BROW ME KIT

Sekecil-kecil dia boleh buat full look tauu😎

Dilengkapi dengan
✨2 warna eyebrow powder
✨2 warna concealer
✨1 powder brush
✨1 concealer brush
✨Cermin

Haaa kalau korang tak bawak makeup kit time pergi travel ke balik kampung ke ada meeting ke.. korang boleh gunakan set BROW ME KIT ni sebagai penyelamat..

Eyebrow powder dia tu bukan je korang boleh jadikan sebagai lukis kening tapiii boleh juga dijadikan sebagai eyeshadow & shading... Haa letopsss kannn

Concealer tu korang boleh buatkan ia sebagai foundation.. so tak de la muka korang akan nampak lebam dan tak bermaya🥰

Swipe left for more products info👉



My Top Picks

Antara para selebriti yang lovessssss dgn Carya Cosmetics!😍

Mira Filzah & Zahirah Macwilson buat look sanding diorg dgn menggunakan Carya Cosmetics tau uolls.. so korang yg pening tak tau nak buat look apa mase nikah korang.. boleh jadikan ni sebagai inspirasi dan idea utk korang k..😘😘

ZAHIRAH MACWILSON

MAWAR RASHID

JIHAN MUSE

WANY HASRITA

MIRA FILZAH

AINUL AISHAH

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE