FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hello! these are questions that we get alot from the dm’s! if you do have any more questions, do hit us up on instagram! thank you for reading and have a nice day ٩(^‿^)۶

Where are your packages shipped from?

We ship from Jakarta, Indonesia.

Pengiriman dari mana?

Pengiriman dari Jakarta, Indonesia.

Will there be any ready stock items?

We usually have some ready stock items but they are super limited in quantity ( only around 2-3 each item ). But we usually have polls on which item should we stock more, so keep an eye for that if you want a specific item!

Nanti bakal ada ready stock ngga?

Untuk ready stock biasanya akan ada setelah semua pesanan dari PO selesai, dan stocknya super limited ( mungkin sekitar 2/3 setiap item ). Tapi biasanya aku poll di story kok untuk ready stock mau banyakin yang mana, jadi pantengin aja yaa.

Do you have free shipping?

Yes we do! but with a minimun puchase of Idr 120 ( excluding special events like 2.2, there is usually a free shipping voucher without any minimum price! )

Ada gratis ongkir ngga?

Untuk sekarang di shopee sudah terdaftar di gratis ongkir yay! tapi yang minimal belanja Idr 120 yaa ( ngga termasuk event shopee sepeti 2.2 yaa itu biasanya gratis ongkir tanpa minimal belanja kok!)

How long is the preorder period?

Usually the po takes around 1-3 weeks.

Preordernya bakal berapa lama?.

Biasanya preorder sekitar 1-3 minggu.

Can i request from other animes?

Yes u can! don’t hesitate to hit us up on instagram and we will put your request into consideration!

Mau request dari anime lain boleh ngga?

Boleh banget! bisa langsung dm kita aja yaa dan nanti kita akan pertimbangkan.

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE