Mirë se erdhët 💫

Delikates Accessories 🛍💞

Dashuri në një kuti të vogël 🎁

Varëse dhe set unazash ✨

Kombinimi ideal për ju 😍
Varëse 600 lekë
Set unazash 450 lekë

Set unazash me byzylyk ✨

Delikates.al prezanton setin e unazave fine me byzylyk më in të momentit.💍
Çmimi 600 lekë

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE