Kesayangan Kamu

Mastura

Actually, sesaja je try, hehehe. Ntah la. If you see this, just ignore je lah 😂

Nothing special, just me & myself 😜

My Forever Love 💜

Hariz Hazwan

Hariz seorang manusia yang ;
- baik
- sangat menghormati Mastura
- setia
- banyak cakap kekadang banyak diam jugak
- sangat bermotivasi
- pendengar setia
- pemberi semangat yang sangat bagus
- selamanya menjadi milik Mastura binti Nadzri

Tarikh lahir pada, 18/04/1999

i love you forever within after habiy sayang, Hariz Hazwan bin Ahmad Faouzi 💜

Pertemuan Kali Pertama

Ya Allah, malunya 🙈
Dah la first time nak jumpa, then conversation pun macam apa je lagi, dua dua malu nak tengok mata lama lama, hihihihhihihi 🤭

Terima kasih sayang, akhirnya kita berjumpa jugak 🥰

Berjumpa Keluarga Hariz 🥰

Ketaq gila time ni, rasa seram sejuk je. Tapi lepas sampai je aku terus pi solat Maghrib jap, disebabkan time tu bulan puasa, so kami sampai lewat kat rumah Hariz, lebih kurang dalam pukul 8 lebih laa...

Ayah pergi solat terawih, ada ibu, Naurah, Iman & Hariz. Nasib baik time tu Najmudin ikut, so santai la sikit, tapi Najmudin pulak yang diam je, macam takut takut 🤭

Terima kasih Ayah & Ibu layan Mastura & Najmudin dengan baik, semoga Ayah & Ibu dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki selalu & semoga kita segera menjadi ahli keluarga ❤️

18 April 2021

Hariz Jumpa Keluarga Mastura 😍

Hariz datang betul betul time berbuka, time tu dia balik rumah dulu lepas dari praktikal, then baru mai rumah aku...

Haritu aku masak nasi ayam penyet, Hariz tak percaya yang aku masak 😆 Aku terer okay untuk nak memasak ni, cuma Hariz je belum rasa semua masakan aku, hihiiihihiihihihi 🤭

Malam tu Hariz kasi hadiah, hadiah perfume, wangi, aku selalu pakai bila keluar, tapi pakai sekali sembur je la, sebab kalau pakai banyak satgi pening sebab bau tu kuat. Botol perfume tu pulak cantik tau, aku suka reka bentuk perfume tu, warna pink pulak tu, favourite betulll 🤭

Nasib baik jugak waktu tu hujan, so Hariz lama sikit duduk kat rumah. Terima kasih tau habiy sebab sudi datang & makan bersama also luangkan masa dengan sayang 💜 Sayang suka sangat waktu tu, i love you habiy 😘

19 April 2021

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE