Hello everyone !

✨Shopee link ✨

if you need anything,click the link below ❤️

Smartphone Gimbal 🔥

Berkenan dgn GIMBAL ni dari dulu lagi sebab dia mudah nak rekod video. Takda gegar2 goyang2 semua. Maklumlah, sekarang ni semua benda nak rekod masuk story kan. Hahaha. Yg nak buat vlog memang recommend sgt pakai gimbal ni 😊

Credit : tiktokmisscristieg

Fania whitening 🌸

*Fania Whitening Booster 50g & Fania Extra Whitening Lotion 50ml*

• _Mencerahkan kulit secara kekal_
• _Menghilangkan kulit terbakar akibat sinaran UV_
• _Memberi kelembapan pada kulit_
• _Melembutkan kulit_
• _Menjadikan kulit putih natural_
• _Memudarkan parut_
• _Mencerahkan celah-celahan_
(RM98.90)

Skin Therapy 🌸

Skin therapy bertindak mencerahkan kulit, mengecilkan liang p0ri, mengawal kulit yg berminyak. Yg rasa muka dia dah bersih tapi liang pori terbuka , boleh cube #skintherapy ni Insyaallah confirm jatuh cinta . Yang paling best jer4wat dan parut² degil korang tu boleh hilang tau 😍

Tex ture dia mmg lembut moist2 gitu . Mmg meresap terus dekat skin korangg! 😍

Nak skin mantul , korang wajib ada satu!
Ada kelulusan dan tak bahaya utk skin 👍
(RM29.90)

Yanjiayi🌸

collagen sleeping mask
Highlights
Uses: Firming skin, anti-aging
Intensively moisturizes, brightens skin, smooth and shiny
The gel-like texture absorbs quickly, does not greasy, squash pores

Outstanding ingredients: Collagen, hyaluronic acid, silk extract, cheeks...
Convenient sleeping mask, very suitable for "lazy" or busy girls

Compact package, easy to store, carry anywhere
Suitable for all skin types
(RM19)

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE