Sete tavolinash

Komplete me dizajne moderne

Te punuara me lekure, kadife dhe qendisje,setet tona i japin nje look modern dhe shume te bukur ambienteve te shtepive tuaja.

Setet perbehen nga 20 pjesë
1 runner
6 pjese te pijatave
6 pjese te gotave
6 unaza pecetash
1 pjese per shishen e ujit

eleganthome.ks
OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE