Elit' By Sidorela

Gjithcka ju duhet, në një hapësirë të vetme!!

Elit' By Sidorela është një kompani e krijuar për të plotësuar të gjitha nevojat tuaja.
Ne ofrojme standartin qe ju kerkoni me produkte cilesore te importuara nga Italia, Gjermania, Franca dhe Turqia
-Veshje (standart size, prerje normale dhe big size, masa të medha)
-Alkesorë
-Aksesorë për shtëpinë
-Intimo
-Për femijë etj.

Elit' by Sidorela

Contact:

Instagram: @elitbysidorela
Facebook: Elit by Sidorela
Whatspp: 0683599370
Call: 0683599370
e-mail: elitbysidorela@gmail.com

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE