✨Racun Shopee by Fajelinn✨

Welcome and Happy Shopping gaiss😘

Hello everyone! I akan share item yg best2 andddd InsyaAllah korang takkan menyesal grab 😍 Moreee item will be update soon✨

Click any item yg korang berminat okay 😘👇

FAREKA DRESS

Dress auto princess gaiss 😍

BRIDESMAID EDITION

Baju bridesmaid murah serendah RM69😍 Ada plus size sampai 5XL

EYELINER N.U.D.E

Weyyyyyy eyeliner ni sebijik mcm brand Maybelline tu. I suka gila sebab hujung dia lebutttt and hitam pekat. Yg paling penting cepat keringggg. Harga tak sampai RM5 ponnn. Pi beli patttt !

CHE PEAH KAFTAN

I in love terokss dgn material bintik-bintik ni. Sebab sejukkkk je bila pakai. Click link shopee utk jimat postage okayy

LEMOOC LIPMATTE

Sumpah best gila lipmatte ni . First time i try, mmg paduu geng. Ofkos waterproof. Warna dia semua lawo2. Tak tukar lain dah lepas ni 😁

THALIA DRESS FREE SHAWL

Lawa gais. Flowy giteww. Nk jimat postage boleh click link shopee ya 😘

SYAKILA SET FREE SHAWL

Material sejuk super comfortable uolss. Click link shopee utk jimat postage tau😉

Perfume BBW

Anyone yg suka bau sweet2 + mewah + tak sakit hidung & pening boleh grab tau. I yg first time try pon terus jatuh cinta dgn bau dia 😍 Yg ni limited edition tau. Sape cepat dia dapat 🤪

Tteokbokki

Super chewy. I sukaaaa gila 😍 Dah la banyakkk 500gm only RM13 je boleh masak 3-5 kali utk sorang makan. Yang penting ada logo halal tau 😉

Rosetyra Correcter

I suka warna orange sbb muka i jenis ade eyebag and gelap area mulut. Bila apply je orange correcter ni, terus herlokk uolls 🤭

Loose ramen

I suka beli dkt shop ni sbb diorang jual loose so senang la nk try semua flavours 😍 Tteokbokki pon i beli dr shop ni jugak😉

LALISA BLOUSE

Material matte satin ofkos nampak flowy je bila pakai 🤭

LIYANA DRESS

Best selling gaiss. Boleh order di shopee kalau nk jimat postage

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE