NUMI SKINCARE

Numi Soap , Numi Serum , Numi Wet Tissue Makeup Remover

Oh no, Kulit Sunburn please go away!!

Sunburn atau selaran matahari biasanya terjadi kepada mereka yang terdedah kepada sinaran matahari (radiasi ultraviolet) dalam tempoh yang panjang ketika melakukan aktiviti luar seperti bersukan, berkayak dan aktiviti-aktiviti lain tanpa penggunaan pelindung kulit.

Ok rileks dulu, jom kita tengok 3 peringkat sunburn. Check this out girls! 😘

⭐️ Sunburn Ringan :Kulit kemerahan dan rasa sedikit sakit dan pedih. 

⭐️ Sunburn Sederhana : Rasa lebih sakit pada kawasan yang terbakar dan kulit sedikit bengkak. Kulit akan mengelupas ketika proses penyembuhan

⭐️ Sunburn Teruk : Selain kemerahan dan bengkak pada kawasan terbakar, kulit juga melepuh mengelupas dan lambat kering. 

Kalau taknak sunburn, kena lah pakai “SUNBLOCK”, rajin tak nak pakai sunblock? 😜 kalau tak rajin gelap la kulit u sistur 🤭 Jangan marah aaa, nanti kenal jual 😋

-

Tag, Screenshot dan Share ke kawan2 yang memerlukan info ini ya!

💌 Tulis request atau soalan berkaitan skin issues korg kat ruang komen okay love!

#numigang #numitips

Www.wasap.my/60163385849.numi

My Top Picks

Numi Wet Tissue Makeup Remover

Mudah cepat dan senang di bawa, apakah itu? 🤔

Apalagi gais kalau bukan si serbaguna #numiwettissue bukan takat utk remove makeup je nak lap tangan pon boleh camna multi'used takk? 😁

Tambah2 lagi kita dalam situasi berperang dgn covid19 kebersihan harus dijaga baik untuk kecantikan mahupun utk kebersihan, tak gitu gais? 😉

#numiskincare #numiserum #numisoap #numile #numigang #numikitapunya #teamfienabeauty #teamnumigang #gelombangnumigang #beautywithnumi #roadtoglowing #feedbacknumiskincare #feedbackfienabeauty #feedbacknumile

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE