MARY KAY Top Picks

MK UNDER RM50

MK UNDER RM80

MK UNDER RM80

MK UNDER RM80

MK UNDER RM80

MK UNDER RM100

WAWA COSMETICS Top Picks

WAWA IN BLACK

WAWA IN BLACK EDITION:

2 PERFUME (5ml)
πŸ“ŒHoney Dew
πŸ“ŒRomance

11 LIPSTICKS ;
πŸ“ŒWAWA IN - lipmatte
πŸ“ŒBLAC - liptint
πŸ“ŒK - lipgloss

3D MASCARA

EE CUSHION

WAWA EE CUSHION (Foundation)
.
.
Tidak ada lagi kerisauan tentang kulit kusam, kering, berminyak dan tidak bermaya.πŸ₯°
.
.
βœ… Tekstur yang sangat ringan
βœ… Tona sekata
βœ… Tidak bercapuk
βœ… Tidak berminyak
βœ… Tidak melekit
βœ… Merawat kulit kusam dan parut jerawat
βœ… Menanggalkan Sel kulit mati

EYE KIT SET

Eye liner & Eye brow

WAH! CANTIKNYA SIS. MAKIN MENGANCAM. KENING DAN MATA ON POINT. PAKAI MAKEUP RETIS KE?

MILKSKIN

TAK PERLU PAKAI FOUNDATION DAH!

Wuhuuuu bestnyaa lah pakai milkskin instant whitening ni 😱

Lepas sapu je seluruh muka, terus bg effect cerah, lembap dan glowing! Korang tak perlu pakai foundation dah tau.

If suka effect matte, just pakai compact powder jer okeyh 😍

RM59 sahaja untuk 100ml and korang boleh pakai utk seluruh badan and muka. Tahan sehingga 2 bulan πŸ˜‹

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE