Tentang kami

Menyediakan custom gift untuk anda

Haiii..kami menyediakan perkhidmatan membuat custom gift..Awak boleh request design awak sndri untuk dijadikan hadiah..

Antara hadiah yg kami pernah buat ialah hadiah untuk harijadi, hadiah untuk perpisahan, hadiah hari guru, hadiah anniversary dan banyak lagi..

Haa satu lagi yang paling best untuk awak tahu..produk kami ni FULLY HANDMADE tau & kami sgt2 menjaga kualiti produk kami untuk mendapat kepuasan anda..

Produk kami ni kebanyakkan nye Preorder 5-10 hari bekerja bergntung pada jenis hadiah yg awak tempah..Produk kami terdiri daripada BANTAL PRINTED,MINI PILLOW KEYCHAIN, PHONE CASE,T SHIRT CUSTOM & STIKER.

Kenapa lama sgt preorder?? Kami tak sediakan ready stok sayang,sebab produk kami ni 100% custom made..kami dapat permintaan dr anda baru kami proses siapkan tempahan..Kalau cepat2 takit nanti kualiti tak elok pulak kan,hihi🤭🤭

Proses kami bermula dari mendesain,print, heatpress,menjahit,mengisi kekabu (untuk bantal), ,key in details customer,packing dan terus postage bila dah siap..kami memang banyak tempahan..dalam masa sehari tak dapat kami nak siapkan sekali gus..

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE