Hermosa

Peri kecantikan 🧚🏻

Hi si cantik kesayangan Peri 🧚🏻

Peri disini untuk membantu si cantik semua. Nyatakan hajat dan Peri akan tunaikan. Psst ! Peri cuma boleh tunaikan kalau pasal kecantikan🙈

Nak kulit cantik bersih mulus? Boleh!
Nak makeup flawless? Boleh!
Benci jerawat dan nak dia hilang? Boleh!
Ingin bibir mulus dan berseri? Boleh!

Jom tengok jampi apa yang Peri ada🥰 👇🏼

Ws 0195640686 (klik link for order)

GLOW ACTIVATOR AMPOULE

Mahukan kulit yang anjal dan glowing??✨✨

Glow Activator Ampoule dapat membantu merawat masalah kulit seperti 👇🏼

✅Kulit Kusam
✅Kulit 'Sunburn'
✅Kulit Kering
✅Kulit Berminyak
✅Kulit Berparut dan Berjerawat

Bonus point : boleh digunakan sebagai makeup primer untuk membuatkan makeup tahan lebih lama✨🤩

Main Ingredients - Glycolic Acid, Allantoin, Billberry Extract, Glycerin

Harga tak masuk akal RM75 je untuk dapat kulit idaman korang‼️

Klik sini untuk order

MILK GENTLE CLEANSER

Pernah tak lepas cuci muka rasa kulit tegang dan kering??😣 tak selesa kan.

Jom tukar pada Milk Gentle Cleanser sebab ia :

✅Tidak menghasilkan buih yang boleh menyebabkan kulit kering dan mengelupas

✅Melembapkan dan melembutkan kulit selepas mencuci muka

✅2-in-1 kerana boleh digunakan untuk menanggalkan makeup

✅Kandungan 100ml yang mampu bertahan selama 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan

✅Tidak mengandungi alkohol, fragrance dan paraben. Sangat bagus untuk kulit sensitive

✅Mengekalkan pH kulit di tahap optimum

Harga mestilah mampu milik, RM49 untuk 100ml ‼️

Klik sini untuk order

BLENDS LIKE BUTTER

Mahukan foundation yang full coverage tapi tetap ringan di wajah??🤩

Blends Like Butter Foundation dapat memberikan kelebihan yang anda carii👇🏼

🔒Oil-Control
🔒Full coverage
🔒Semi Matte Finish
🔒Water and sweat proof
🔒Contains SPF50 PA++
🔒Infused with Propolis extract, Citrus Stem Cell and Collagen

Lepastuu ada pulak 3 jenis shade yang korang boleh pilih😍😍

🌟CUSTARD - Fair to Light Medium Skin
(Untuk yang kulit cerah ke kuning langsat tu boleh pakai ni)

🌟CASHEW - Medium to Dark Medium Skin
(Yang kulit agak tak cerah tak gelap pilih yg ni)

🌟CARAMEL - Tan to Dark skin
(Yang kulit hitam manis pilih yang ni)

Tak pasti shade korang apa?? Whatsapp je dan kami akan bantu korang cari shade yang sesuaii🤩

Harga RM58 sahaja!! Boleh tahan sehingga 12 bulann‼️

Klik sini untuk order

LIPVEIL SOFT MATTE LIPCREAM

Lipstick korang cepat pudar bila makan atau minum??😢 bibir terasa kering dan mengelupas bila pakai lipstick??

Lipveil Soft-Matte Lipcream tidak akan menyakiti korang lagi 🥺

Jom kita tengok kenapa🥰
💘Untuk mengelakkan bibir kering - mengandungi Argan Oil, Vitamin E dan Collagen
💘Tekstur berkrim lembut matte - transfer proof
💘Honey dew scented
💘3.5ml each - tahan sehingga 6 bulan EACH

HARGA YANG SANGAT BERBALOI
RM49 untuk 2 lipcream😍

Klik sini untuk order
OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE