Kakak Skincare Disini 🌈

Jom Pakai VSL ❤️

Alhamdulillah Thumma Alhamdulillah dikelilingi Team Hebat #VslBeautyCare.
Produk yang sangat laku keras, Team yang sangat luar biasa dan saling support each other🔥.

TabarakaALLAH 🤲🏻 Tak ada daya diri ini dengan keadaan skrg semuanya dengan IzinNya

Terima kasih Team & Leader yang yakin utk Membimbing Aynul. Sayang antara satu sama lain macam satu keluarga dan Setia dalam perjuangan ini demi masa depan yang lebih indah 💖

We’re from no NOBODY,
But We keep Learn from EVERYBODY,
And Trust Me .... One day We’ll be SOMEBODY 🌟🎖🏆

Aynul doakan siapa yang sedang berbisnes online jual produk org mcm Saya, dikurniakan rezeki seperti air zam zam yang tak pernah habis dan di jentik penguat semangat tanpa nanti atau tapi 💪🏼


Set Gold 🦋

SET TANPA PENGELUPASAN

SET GOLD yang dikeluarkan oleh pihak VSL adalah 💯% tidak mempunyai sebarang pengelupasan dan selamat untuk digunakan bagi semua peringkat usia sama ada remaja, dewasa atau yang berumur 😍😍
.
.
SET 4 IN 1 ini berharga RM125 yang mengandungi :
✨ Refreshing Toner
✨ Day Cream
✨ Soft Night Cream
✨ Gold Soap

Set Gold ini sesuai untuk orang yang berkulit
✨ Kulit Kering
✨ Jeragat
✨ Kulit Sensitif
✨ Kulit Normal
.
.
Dapatkan guide agent sebelum membeli, supaya agent dapat membantu merawat skin anda ! 🧕🏻

Jom Grab Sekarang ⬇️

Set Blemish 🦋

SET TANPA PENGELUPASAN

SET BLEMISH yang dikeluarkan oleh pihak VSL adalah 💯% tidak mempunyai sebarang pengelupasan dan selamat untuk digunakan bagi semua peringkat usia sama ada remaja, dewasa atau yang berumur 😍😍
.
.
SET 4 IN 1 ini berharga RM125 yang mengandungi :

✨ Refreshing Toner
✨ Blemish Soap
✨ Blemish Serum
✨ Day Cream

Set Blemish ini sesuai untuk orang yang berkulit
✨ Berminyak
✨ Acne-prone skin
✨ Kombinasi
✨ Sensitif Berminyak
.
.
Dapatkan guide agent sebelum membeli, supaya agent dapat membantu merawat skin anda ! 🧕🏻

⚠️ Jom Grab satu

I Chomey Plus 🦋

Ayuh Comey dengan I Chomey plus VSL✨

Dah jaga skin, kita kena jaga dalaman jugak. Bukan user VSL pon boleh minum tau, No problem. Rasa sedap, kesan yang hebat!

Minum waktu malam untuk kecantikan kulit & minum waktu pagi untuk kecergasan dan bertenaga sepanjang hari. Simple kan 😘

Jalan pintas nak jaga kecantikan dalaman dengan amalkan I CHOMEY secara konsisten jer sis! yang nak tau lebih dalam lagi pasal vsl boleh whtsapp skrng ❗️

Nak Cuba Try Test ⬇️
OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE