KEDAI ONLINE AFZAN

Hai, sy Sis Afzan..salam perkenalan 🌹

Sy agen sah Sahajidah Hai-O (MY1108790)
Dibwh naugan STGMA

Terima kasih kerana berminat dengan produk kami, sy sedia membantu anda utk dapatkan produk terbaik yg sesuai dengan permasalahan & memenuhi kehendak anda.

Anda boleh rujuk page berikutnya utk maklumat lanjut tentang produk yg dijual.

Sebarang pertanyaan tentang produk boleh direct wasap sy, sy akan cuba sebaiknya utk membantu.

MIN KAFFE

Kopi Robusta dengan Garam Buluh Organik semulajadi yang kaya dengan bahan mineral & elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.

🌟Keistimewaan🌟
❤agen anti-oksida
❤neutralkan asid & buang toksid dlm badan
❤stabilkan tekanan darah
❤kesan detoksifikasi
❤melegakan tekanan
❤cergaskan badan/hilangkan keletihan fizikal &
mental
❤membantu hilangkan sakit lutut & sakit urat
❤membantu turunkan berat badan dgn pemgambilan
bersama pil Garlic
❤membantu mencegah asma
❤mengurangkan masalah alergik, migrain & angin

☇disyorkan untuk pesakit kencing manis, darah tinggi, gout.

GARLIC TABLET

Garlic Tablet Hai-O adalah pati daripada kandungan aktif bawang putih yang diekstrak melalui proses berteknologi di mana nilai pemakanan dipertingkatkan dan rasa pedas dan bau maung bawang putih dihilangkan. Setiap tablet bawang putih mengandungi 100% serbuk bawang putih. Garlic Tablet ini tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh tubuh.

GARLIC ATAU BAWANG PUTIH💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

BERTINDAK SEKARANG ANDA MEMPUNYAI SIMPTOM BERIKUT
.
✅Kebas-kebas
✅ Senak dada
✅Sesak nafas
✅Cepat letih
✅Selalu sakit kepala & belakang tengkuk
✅Angin tepu
.
Jika anda mempunyai salah satu simptom di atas, maka anda sangat berisiko tinggi untuk mendapat serangan jantung.
.
Tapi jangan risau..kami ada solusi kepada simptom-simptom berikut..kolesterol bukan lagi satu masalah untuk anda.
.
Tablet Garlic membantu kekal sihat tanpa kolesterol.

💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
.
Cegah sebelum terlambat...

👍Garlic memang baik amalkan.. dalam bentuk 100% bawang putih ada not kkm. 20 tahun dah dalam pasaran.

👉 TΑNDΑ-TANDA ΑWΑL KOLESTEROL TINGGI
● ͏Ke͏b͏a͏s ͏k͏a͏k͏i/͏t͏a͏n͏g͏a͏n
● ͏Se͏s͏a͏k ͏n͏a͏f͏a͏s
● ͏Se͏n͏a͏k ͏d͏a͏d͏a ͏s͏e͏b͏e͏l͏a͏h ͏k͏i͏r͏i
● ͏Se͏r͏i͏n͏g ͏s͏a͏k͏i͏t ͏k͏e͏p͏a͏l͏a, ͏r͏a͏s͏a ͏b͏e͏r͏a͏t ͏d͏a͏n ͏t͏e͏g͏a͏n͏g ͏d͏i ͏b͏e͏l͏a͏k͏a͏n͏g ͏l͏e͏h͏e͏r
● ͏Ce͏p͏a͏t ͏l͏e͏t͏i͏h & ͏m͏e͏n͏g͏a͏n͏t͏u͏k

👉Cara pengambilan Garlic Tablet Hai-O

Makan 2 biji pagi sebelum sarapan
dan 2 biji malam sebelum tidur.

SET PROJEK KEMPIS PERUT (MINKAFFE + GARLIC TABLET)

☕Min Kaffe & Garlic detoks Terbaik💊💊

Toksin boleh menyebabkan badan jadi tak sihat.
Banyak penyakit akan muncul sekiranya toksin dibiarkan dalam badan kita.

Tanda-tanda badan penuh toksin ialah⬇️⬇️
✔ sembelit
✔ kembung perut
✔ sakit kepala
✔ letih & lesu
✔ mulut berbau
✔ perut buncit
✔ kulit kusam
✔ kemaruk makan

Mari amalkan set PKP a.k.a Min Kaffe & Garlic untuk detoks 👉 singkirkan toksin daripada badan.
Jangan biarkan toksin terperuk dalam usus kita.

Singkirkannya dengan cara mudah dengan mengamalkan Min Kaffe & Garlic Tablet.
👉 Min Kaffe & 2 biji garlic di awal pagi
👉 Min Kaffe & 2 biji garlic sebelum tidur

🔊EXTRA TERKURUS tanpa sengaja tau!!

MIN CHA

MINCHA TEH TARIK SIHAT..PEKAT LIKAT PENUH KHASIAT😋😋😋

Teh tarik dengan garam buluh yang pertama di Malaysia...dirumus dengan daun teh hitam berkualiti premium, sumber antioksidan yang bagus untuk tubuh, tanpa perisa atau pewarna tiruan

✌ Nikmati secawan #mincha utk rasa yang enak, aroma yang memikat dan memberi tenaga berpanjangan....

Pasti Pengemar teh akan suka dengan adanya MINCHA, sebab dapat mengawal kandungan gula dalam darah kerana MINCHA tiada gula tambahan....

👉Kelebihan Mincha berbanding jenama Teh Tarik lain yang berada di pasaran :
✔ Terbaiknya MinCha ni adalah ianya mengandungi Stevia Extract yang baik untuk tubuh badan kita... Terutamanya orang yang ada penyakit kencing manis..
✔ Ada garam buluh yang mempunyai pelbagai mineral
✔ Antioksidan yang tinggi untuk awet muda
✔ Tiada bahan pengawet atau pewarna tambahan - selamat untuk kesihatan kita..
✔ Bantu melawaskan proses pembuangan..
✔ Menambah tenaga seharian dan
✔ Kurang rasa lapar..

Peminat2 Teh Tarik tu jom bertukar kepada MinCha yang lebih bkhasiat😋

KRIM BIOEVERPLUS

Bio~Ever Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti Pegaga (Centella Asiatica), Wild Yam (Dioscorea Villosa) dan Kacang Soya (Glycine Soja) secara terus ke dalam darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan. Pegaga menggalakkan penyembuhan luka dan merangsang sintesis kolagen. Wild Yam dan Kacang Soya pula mengandungi rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktiviti hormon badan.

💞Keistimewaan Bio Ever Plus

Menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano yang dirumuskan kedalam liposom (lipid sfera yang kecil dan kosong) secara terus kedalam saluran darah melalui penggunaan luaran pada kulit . Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan . Oleh itu , Bio Ever Plus ini sangat berkesan dan tindakbalasnya nampak ketara dalam masa yang singkat .

💞Fungsi Utama Bio Ever Plus

🌸Melancarkan aliran darah
🌸Membuang toksid dalam badan
🌸Memulihkan dan menghidupkan sel
🌸Meningkatkan kadar metabolisme
🌸Menyeimbang dan menstabilkan HORMON
🌸Kaya dengan antioksidan dan anti penuaan
🌸Menggalakkan penyembuhan luka
🌸Merangsang sintesis kolagen
🌸Kaya dengan diosgenin kolagen yang boleh mengaktifkan hormon , membantu menggalakkan kadar metabolisme dan menyelaraskan sistem saraf
🌸Memelihara kelenjar tirod , adrenal ovari dan testis serta kelenjar endokrin yang lain
🌸Meningkatkan daya stamina dan tenaga
🌸Melancarkan aliran darah
🌸Mempercepat proses membina sel

💞Antara fungsi lain BIO EVER PLUS:

1. MENGEMBALIKAN KEPERAWANAN WANITA
(yang dah berkahwin 20-30 tahun pun masih boleh amalkan – rahsia kehangatan rumahtangga)
2. MENGEMBALIKAN KEREMAJAAN KULIT
(Kurangkan kulit kendur yang ada pada wajah insyaAllah dan menjadikan kulit wajah lebih tegang.
3. IKHTIAR MENGURANGKAN MASALAH WANITA
Bio ever plus walaupun untuk kecantikan tetapi boleh juga digunakan untuk atasi masalah kewanitaan seperti keputihan, sakit di bahagian ari-ari, sakit tumit bila berjalan, sakit otot.
4.IKHTIAR UNTUK KEHAMILAN
Boleh juga digunakan sebagai alternatif untuk ikhtiar hamil bagi anda yang mahukan cahaya mata. Caranya dengan sapu dibahagian ari-ari. InsyaAllah jika penggunaan yang konsisten dan betul hasilnya boleh dilihat kemudiannya.
5. MEMBANTU MEMPERBAIK SISTEM IMUN
Sapu di 7 spot untuk dapatkan kesian yang terbaik untuk badan.
6. MEMBANTU MENSTABILKAN HORMON
– kaum wanita (dan adam pun terlibat), banyak benda dalam kesihatan kita ni, antara punca kepada banyak penyakit adalah kerana hormon kita tak stabil. Sebab itu mudah baran, jadi pemarah, mudah terasa hati, muka berjerawat, kulit jadi berjeragat, kulit kendur, badan lembik dan tidak bermaya.

JAMU MAHARANI

MAHARANI sehebat namanya.....

Herba Maharani jamu terbaik buat wanita...mampu atasi masalah2 anda dgn selamat, halal dan murah☺

Antara kebaikan herba maharani👇
👉Merawat masalah rahim
👉Melambatkan penuaan
👉Mengatasi keputihan&kegatalan
👉Menghilangkan senggugut
👉Membaiki kelonggaran miss v
👉Mengatasi masalah kitaran haid
👉Merawat luka dalaman selepas bersalin dan sesuai untuk berpantang
👉Mengatasi ketidak suburan(sukar hamil)
👉Mengatasi sakit sendi & urat saraf
👉Mengatasi sakit pinggang & Belakang

Anda ada masalah2 tersebut??Maharani bantu mengatasinya...

360 THERAPANTS

💞360 Therapants adalah seluar terapi gabungan 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Bila dipakai, wahhh confirm terus 100% yakin! Gerenti tak sama dengan yang di pasaran💞

💕Fungsi Therapeutik

Direka khas dengan FIR ( infra merah jarak jauh ) dengan menggunakan teknologi Nano-Dot dari Korea dan 13 Magnetic Crystal pada titik akupuntur

👉Manfaat FIR dalam kajian boleh membantu

Membaiki peredaran darah
Mengaktifkan metabolisme badan
Meningkatkan kualiti tidur
Melegakan kelesuan dan stress
Mengurangkan sakit otot
Melegakan sakit senggugut

💕Teknologi tenunan dan jahitan Honeycomb yang tahan lasak dan eksklusif berkesan untuk Menolak, Menganjak, Mengunci, dan Menyokong lemak badan 360 degree dan pada masa yang sama kekal elastik dan meregang.

💕Diperbuat daripada Fabrik Pengunci Lemak 360 yang berkualiti tinggi dari Amerika Syarikat dan dilapisi dengan Fabrik Penyejuk Ultra-Fiber dari Jepun

💞keistimewaan unik 360 Therapants

1. Melancarkan peredaran darah dan menggalakkan metabolisme badan
Kurangkan pengumpulan lemak
Menyingkirkan lemak
Kurangkan selulit
Membakar lemak
Membentuk kontur badan
Mengaktifkan dan pulihkan sel dan tisu
Singkirkan toksin dan pulih kelesuan

2. Bentuk dan kontur

Berkesan untuk menolak (push), menganjak (lift), mengunci (lock), dan menyokong (support) lemak badan dari semua arah 360 darjah untuk hasilkan bentuk badan yang menawan
Kempiskan perut dengan segera
Menganjak punggung yang kendur

👉P - Push untuk menolak lelemak pada bahagian sepatutnya

👉L - Lift untuk menganjak lelemak

👉L - Lock untuk mengunci lelemak

👉S - Support untuk menyokong lelemak

3. Selesa dan menyejuk pada kulit

Fabrik Ultra Cooling Fiber (penyejuk ultra fiber) dalam 360 therapant memberikan rasa sejuk dan selesa apabila dipakai sepanjang hari walaupun berwarna hitam

PRODUK MARINE ESSENCE

Ubat gigi, Shampoo, Body Wash, Sabun Hijau, Scrub

Si hijau yang menawan hati
❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Siapa dah pakai Set Mandian Marine Essence ini memang rasa nak pakai selalu je

Sebab apa???

👉🏻Ubat gigi boleh rawat macam-macam masalah gigi dan mulut
Karang gigi?
Gigi ngilu?
Mulut berbau?
Ulser mulut?
Boleh guna ubat gigi ini

👉🏻Syampu dan perapi pulak bila kena kat kepala MasyaAllah bestnya bau dia. Melekat kat rambut bau wangi tu.
Kelemumur?
Rambut gugur?
Kulit Kepala gatal?
Elok pakai syampu ini

👉🏻Body wash, sabun hijau dan scrub untuk rawatan kulit yang lebih sihat
Bau dia pun harum semerbak
Kulit kering?
Pelipat hitam?
Gatal kulit?
Eczema?
Boleh guna body wash, sabun hijau dan scrub ni

Tu dia, lengkap satu set mandian.
Lepas ini bolehla berspa di rumah je 😀😀😀

PB LOTION

PREMIUM BEAUTIFUL HAND & BODY LOTION.

Selain atasi masalah kulit kering dan bersisik, PB lotion ni juga boleh👇👇

🤩Mengatasi masalah kulit kasar.
🤩Kulit gelap, ruam/gatal, tumit pecah.
🤩Yang paling best lotion ni menghalang nyamuk datang dekat dengan kita.
🤩Baby pun sangat sesuai gunakan PB losyen ni untuk ruam & gatal2.

💖Haruman wangian lavender memberikan rasa nyaman dan segar pada kulit...
💖Losyen yang tidak melekit dan mudah menyerap...
💖Paling BEST losyen ni MURAH & JIMAT sebab tahan lama...

Selain dari itu, Lotion ni jugak ☆ANTI NYAMUK☆ tau...

💞Beza lotion Premium Beautiful dengan Jenama lain.💞

✅Bestnyer PB lotion ni sebab dia ada Lavender oil & Sunscreen UVA dan semua jenis plant based ingredient yang lembapkan kulit kering bersisik macam saya.

✅ Lagi best kandungan bahan lotion tak buat kulit melekit, senang nak cuci bila ambil wudhu’, senang menyerap dalam kulit dan repair kulit yang merekah.

✅ percaya tak yang Lavender oil ni bantu halau nyamuk daripada gigit kita? Bagus kita pakai pada diri sendiri & kulit anak2. Bagi nyamuk tak gigit 😆

350ml tahan berbulan-bulan tak habis lagi saya punya lotion.

Belum cuba belum tau...Dah cuba pasti repeat order lagi..😉😉

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE