Welcome to Friendly Boutique

Khatijah legacy , menjual produk kecantikkan dan juga pakaian bundle gred A

Butik Friendly , beroperasi secara online 100% dari rumah bermula pada tahun 2016✌Kini , Butik friendly berjaya membuka sebuah butik yg , terletak di kuala kangsar perak. .

Di butik kami ada pakaian bundle , baru pun ada. Selain tu , terdapat produk kecantikkan dan juga makanan seperti kekudap sedap .

Pakaian bundle popular seperti
Vintage blouse , knitwear , pallazo dan pakaian baby seperti romper juga ada di jual di butik kami. Harga bermula serendah Rm5 hingga Rm50

T-shirt vintage 70an-90an juga ada.

Tiap bulan pada hari gaji , kami akan pecah guni , boleh datang ramai2 selam cari pakaian korang minat. Pakaian jenama seperti nike , puma , adidas , gucci , dan lain2

Sebarang pertanyaan whatsapp admin

My Top Picks

Skincare routine

Alami lah perubahan selepas 8 hari penggunaan produk dari @trymebeautyofficial ni , memang berbaloi combo 3 in 1

Feedback custemor pun paduu.
Rm 169 Free postage


Recommendation #1

======================
Kelebihan Tryme Treatment Serum
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
😍 Mengandungi Collagen
😘 Menjadikan Kulit Gebu & Putih Berseri
😍 Menganjalkan Kulit
😘 Melembapkan Permukaan Kulit
😍 Merawat Sel-sel Kulit Mati
😘 Mengatasi Masalah Jerawat
😍 Mengecilkan Liang Pori Muka

🎈 Cara Menggunakan Serum
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Basuh muka dgn air bersih dan keringkan dengan tuala bersih.
Letakkan serum di hujung jari dan lakukan gerakan memutar pada kulit (wajah).
Gosok dengan tangan di permukaan kulit selama 20 saat sehingga serum meresap hingga lapisan kulit terdalam.
Guna 2 kali sehari (pagi & malam)
.
.
Berminat nak cuba ?? Boleh whatsapp saya
www.wasap.my/60166126171/trymeserum
Open agent Rm100 (5 botol)

Tryme Treatment Serum

Recommendation #2

KELEBIHAN TRYME PINKISH DAY CREAM
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

😘 Tekstur yang halus dan ringan
🥰 Mengecilkan pori
😘 Meratakan Tona kulit
🥰 Hilangkan bekas jerawat
😘 Lindungi kulit dari sinar UV
🥰 Tidak bercapuk dan mudah dicuci
😘 Sesuai untuk semua jenis kulit
🥰 Memberikan effect flawless dan glowing dan pinkish tau
😘 Spf60
❣️Sapu guna jari pun bole tau , sesuai untuk orang yang nak cepat bersiap .. Hehe
.
.
Berminat ? Boleh whatsapp
www.wasap.my/60166126171/trymepinkishcream
Jangan lupa follow page Tryme beauty official
Open agent serendah Rm100 (5 unit)

Pinkish day cream

Recommendation #3

So White Whitening Booster

Diperbuat dari
+ 100% Glutathione asli
+ Vitamin C 1000mg

Kelebihan / Fungsi SoWhite

Merawat dan memutihkan seluruh badan
Dari Jerawat , Jeragat & Kulit Kusam.

🧕Kesan seawal 8 hari
🧕Pencerahan kulit lebih pantas
🧕Menghilangkan parut
🧕Anti Aging , Anti Penuaan
🧕Membuat kulit muka lebih gebu , glowing dan Flawless.
🧕Melambatkan proses penuaan, kelihatan lebih muda dri usia .
🧕Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah
🧕Atasi masalah tumit kaki pecah
🧕Memberikan kecergasan kepada tubuh badan
🧕Glutathione merupakan raja segala antioksidan

Cara Pengambilan SoWhite
😍Mengandungi 10 biji kapsul tahan 1 bulan, 1 biji selang 2-3 hari
😍Ambil sebelum makan

Nak cepat kesan ,wajib banyakkan minum air , 2-3 liter sehari.

So White Capsule
OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE