Kids Stuff By Rasyaz

BBM Education & Toys

πŸ’›Edu Toy & Book
πŸ’›SSM: JR009****-K
πŸ’›Agent Mommy Happy: (025320)
πŸ’›Open Agent & Dropship

PRODUK BUKU πŸ’›

Bahan Bantu Mengajar & Belajar

πŸ’› Antara produk yang ada di MommyHappy ‡️


Flipcard Wow

#FlipcardWow Bahan bantu mengajar yang sangatlah berbaloi-baloi. Boleh digunakan untuk belajar BM, English dan Matematik. Sesuai la mulakan pengenalan kepada anak-anak seawal 3 tahun.

Flipcard WOW!

❀FREE WHITEBOARD MARKER + BUKU 123 WOW + BUKU MENULIS ABC

Best ke sangat best bila boleh tulis padam atas flipcard ni banyak kali guna whiteboard marker?

Nak main guna homemade playdough pun boleh. Lagi lah best tak melekat sebab material kad ni glossy.

Yang paling best, boleh belajar 3 subjek terus dalam sekeping flipcard wow ni. BM, BI & Matematik.

Ni kad imbas versi besar tau. Tapi dah siap-siap binded. Kad pun tak terabur.

Tulisan yang besar dalam setiap kepingan kad memang sangat membantu fokus anak untuk belajar.

Harganya RM78 sahaja πŸ’›

Whatsapp

Flip Card Iqra'

Nak anak mengaji dengan gembira?

Belum sempat suruh, anak dah ajak mengaji dulu 😁

Mula-mula guna Flip Card Iqra', anak akan tertarik nak buka kad satu-persatu. Kenalkan sekali lalu saja pada anak.

Esoknya, tunjuk dan bunyikan huruf lagi sambil lagukan. Konfem terngiang-ngiang kat telinga anak sampai dia sendiri minta ulang baca nanti.

Insyaallah, kalau ibu ibu konsisten ajar setiap hari anak dah boleh kenal huruf dan mengaji. Masa ni, jangan terkejut anak-anak dah boleh mengaji dan lancar a, ba, ta πŸ˜‰

Ibu jangan risau, kalau tak pandai ajar anak mengaji, kalau guna Flipcard Iqra ni, ibu berpeluang untuk akses portal dan boleh lihat Panduan menggunakan Flipcard Iqra' ni!

Jom grab 1 untuk anak soleh-solehah!

Cepat wasap saya, cepatlah dapat ajar anak mengaji dengan gembira πŸ₯°

Harga Rm40 sahaja πŸ’›

Whatsapp

STEM Jilid 1

Buku Menerokai Rahsia SAINS, TECHNOLOGY, ENGINEERING and MATH dalam AL-QURANπŸ’•

Buku ni memang antara buku yang terbaik untuk pendidikan anak-anak . Memang sangat berbaloi!

Terdapat 2 jilid buku Menerokai Rahsia STEM dalam Al Quran.

Ada juga di cadangkan aktiviti sains yang bersesuaian boleh dijalankan.

Tak rugi ibu ayah grab untuk anak-anak. Ibu ayah pun boleh belajar sekali tau 😍

Jom didik anak cinta Al Quran!

Berminat nak dapatkan?

Harga Rm55.00 sebuah πŸ’›

Whatsapp

STEM Jilid 2

Buku Menerokai Rahsia SAINS, TECHNOLOGY, ENGINEERING and MATH dalam AL-QURANπŸ’•

Buku ni memang antara buku yang terbaik untuk pendidikan anak-anak . Memang sangat berbaloi!

Terdapat 2 jilid buku Menerokai Rahsia STEM dalam Al Quran.

Ada juga di cadangkan aktiviti sains yang bersesuaian boleh dijalankan.

Tak rugi ibu ayah grab untuk anak-anak. Ibu ayah pun boleh belajar sekali tau 😍

Jom didik anak cinta Al Quran!

Berminat nak dapatkan?

Harga Rm55.00 sebuah πŸ’›

Whatsapp
OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE