Lux

Watch me shine forever !

💡Lux💡
◾Junior Archivements Albania◾
🔹️Dhaskal Todri Company🔹️
Produkti qe po ju paraqesim (Lux, nga latinishtja, drite), ka nje filozofi fare te thjeshte: operohet ne objektet e zakonshme qe gjenden ne cdo ambient, mjaft qe ato te kene forma te rregullta gjeometrike dhe t'i pershtaten permasave. Si te tilla mund te shfrytezojme oren qe varet ne mur, kornizat apo tablote. Ne i tjetersojme keto objekte te thjeshta fale drites qe shtrojme pergjate tyre, e cila pasqyrohet dhe zgjatet drejt te pafundmes. Detajet jane ato qe mbesin ne mendje gjate. Prandaj edhe produket tona do te jene mbreselenese. Me mjetet dhe aftesite tona krijuese ne do te sjellim produktin tone me prane jush.
Ah, dhe mos harroni!
Watch me shine forever!💥

Per me shume informacione na ndiqni ne faqen tone ne Instagram. Ju mirepresim! 😊

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE