VETULLA – QERPIKE Efekte natyrale me teknika ruse

Rezervoni nje takim! Theksoni sytë dhe pamjen tuaj. Zgjidhni një nga trajtimet e mëposhtme të qerpikëve për një rezultat të sigurt estetik dhe bukurie.😍🌹

@Qerpike
Ngjyrosja e qerpikëve është një metodë mbresëlënëse dhe e sigurt për të tonifikuar ose ndryshuar ngjyrën natyrale të qerpikëve dhe vetullave . Zgjedhja e ngjyrës bëhet përmes një gamë të pasur ngjyrash me bojëra hipoallergjike të qerpikeve.. I jep ngjyrë qerpikëve sikur të kishit maskare !!
Bojë për qerpikët:
-Cfare eshte?
Bojë natyrale për qerpikët ( lyen edhe qerpiket e bardhë)
-Sa zgjat rezultati?
Zgjat deri 2 muaj.
-Audienca e synuar?
Për ata që duan të kenë qerpikë më intensivë dhe të theksuar.
-Si do të ndihem?
Asnjë shqetësim.
-Hapat e trajtimit janë:
/Pastrojme shumë mirë dhe thajme qerpiket
/Aplikojme bojën e qerpikëve dhe presim për 5 deri në 10 minuta.
Pastrojmë zonën me ujë
Rekomandime për kujdesin:

Pas procedurës, mbroni qerpiket nga uji për 24 orë.
Shmangni ndikimin e kozmetikës agresive në zonen e syve ( kremra etj) dhe ekspozimin ndaj avullit (banja dhe sauna).

________ZGJATJE E QERIKEVE/
qerpike extension ___________
Zgjohuni çdo mëngjes me qerpikë të bukur, të gjatë dhe të trashë . Rifreskojeni fytyrën tuaj me metodën më të sigurt dhe inovative të shtimit të qerpikëve dhe bëni pamjen tuaj rinore dhe seksi. Më në fund thuajini lamtumirë maskarës. Duket si një ëndërr, por është një realitet. Me zgjatjen e qerpikëve do të bëni ndryshimin më të suksesshëm në pamjen tuaj
Qerpikë te trashë, të pasur, të dredhur! Rezultati është krejtësisht natyral sepse qerpikët vendosen një nga një.
Çfarë është zgjatimi i qerpikëve?
Është një metodë krejtësisht e re, për të rritur gjatësinë dhe dendësinë e qerpikëve tuaj. Në qerpikët tuaj vendosen qime, për një rezultat krejtësisht natyral. Në thelb është një zgjatim i qerpikëve tuaj, në krahasim me qerpikët fals të njohur deri më tani, të cilët duken fallco dhe dallohen si trup i huaj. Të mos harrojmë se mund të na ikin dhe të na tradhtojnë lehtësisht në momentin më të papërshtatshëm, gjë që nuk ka gjasa të ndodhë me zgjatimin e qerpikëve.

si do të ndihem?
Do të pushoni dhe do të relaksoheni ndërsa qerpikët tuaj do të krijohen.

-A do të jetë rezultati i natyrshëm?
Absolutisht e natyrshme askush nuk do të jetë në gjendje të thotë se çfarë ka ndryshuar tek ju dhe ju jeni zbukuruar.

-Sa vizita nevojiten?
Mjafton një për të krijuar pamjen që ëndërroni. Neqoft se keni problem te rini shtrire per kohe te gjate ju surgjeroj dy vizita 😊
Audienca e synuar;
Zgjatja e qerpikëve u drejtohet femrave që duan të kenë qerpikë më të mëdhenj dhe më mbresëlënës.

Hapat e trajtimit janë:
/Pastrojmë qerpikët shumë mirë, nuk duhet të ketë asnjë gjurmë yndyre.
/Ngjisim qerpiket një nga një vetë me ngjitësin e posaçëm duke i dhënë formën dhe gjatësinë që dëshironi.
ÇFARË DUHET TË DINI
Zgjatja e qerpikëve jep një rezultat mbresëlënës por kërkon vëmendje.
🔴Temperaturat jo shumë të larta, si sauna dhe banjo turke.
🔴Jo shumë fërkime, sepse do të zvogëloni jetën e tyre.

👀Vetulla

Lyerja e vetullave me boje te posacme
Ngjyrosja me boje është një metodë mbresëlënëse dhe e sigurt për të tonifikuar ose ndryshuar ngjyrën natyrale të vetullave . Zgjedhja e ngjyrës bëhet përmes një gamë të pasur ngjyrash me bojëra hipoallergjike të vetullave. I jep ngjyrë vetullave sikur të kishit laps ose pomade etj
Bojë për vetullat
-Cfare eshte?
Bojë natyrale për vetullat ( lyen edhe qimet e bardha)
-Sa zgjat rezultati?
Zgjat deri 4 jave
-Si do të ndihem?
Asnjë shqetësim.
-Audienca e synuar?
*Nëse kemi boshllëqe në vetulla dhe nuk na pëlqejnë.
*Nëse duam të përmirësojmë formën e vetullave tona.
🤩Vetullat me formë perfekte do të nxjerrin në pah fytyrën tonë dhe do të kemi një pamje mahnitëse.
*Nëse duam të stimulojmë ngjyrën natyrale të vetullave tona.
-Hapat e trajtimit janë:
/Pastrojme shumë mirë dhe thajme vetullat
/Aplikojme bojën dhe presim disa minuta.
Pastrojmë zonën me ujë
ÇFARË DUHET TË DINI
Rekomandime për kujdesin:
Pas procedurës, mbroni vetullat nga uji për 24 orë.
Shmangni ndikimin e kozmetikës agresive në vetulla (scrubs, kremra alkoolike) dhe ekspozimin ndaj avullit (banja dhe sauna).
🌈Jep një rezultat shumë natyral dhe përmirëson formën dhe ngjyrën e vetullave tuaja

-----------Brow Lamination----------

Laminimi i vetullave është një proces relativisht i ri që fokusohet në krijimin e vetullave simetrike dhe është zgjidhja e duhur për vetullat ku qimet ndjekin një drejtim tjetër, duke dhënë formën e dëshiruar dhe një rezultat krejtësisht natyral.

Ky trajtim popullor i laminimit të vetullave zgjidh problemin e asimetrisë së vetullave, qimeve të ngurta që rriten në drejtime të ndryshme dhe u jep formën e dëshiruar vetullave me një përbërje të re proteinike të bazuar në keratin të lëngët dhe silikon që krijon një shtresë mbrojtëse rreth flokëve.

-Cilat janë përfitimet e ketij procesi kozmetike ?
/////Laminimi i vetullave mund t'ju ndihmojë të përballeni me një sërë problemesh që mund të keni me vetullat tuaja/////, të tilla si:
*Rënia e qimeve që mund të ndodhë per arsye te ndryshme
*Vetullat bosh nga heqja e tepërt e qimeve në të kaluarën
*Qime të padisiplinuar që priren të shkojnë në drejtime të ndryshme pavarësisht se janë të krehur
*Mungesa e formës
Procesi zgjate 1 ore
👌Eshtë zgjidhja perfekte për vetullat që nuk kanë simetri dhe qimet ndjekin një drejtim tjetër, duke dhënë formën e dëshiruar.💫

Hapat e trajtimit janë:
/Pastrojmë zonën e vetullave nga grimi me një pastrues uji që largon çdo yndyrë.
/Aplikojmë materiale që do të zbusin flokët dhe do të ndihmojnë në drejtimin e tyre. /
Pastrojme me pambuk dhe vendosim një solucion styling në zonën e vetullave për t'i dhënë trashësi dhe dendësi flokëve.
/Pastrojme dhe aplikojeni sipas dëshirës me bojë vetullash.
Heqim bojën me pambuk
Aplikojmë kremin argan, një zgjidhje ushqyese për rikuperimin, mbrojtjen dhe hidratimin e vetullave, të cilat i lëmë të thahen dhe të thithin.
Audienca e synuar;
+Nëse kemi boshllëqe në vetulla dhe nuk na pëlqejnë.
+Nëse duam të përmirësojmë formën e vetullave tona.
Vetullat me formë perfekte do të nxjerrin në pah fytyrën tonë dhe do të kemi një pamje mahnitëse.
Efekti mund të zgjasë deri në 2 muaj.
/Sa vizita nevojiten?
Mjafton një, por pas një muaji kërkon një vizitë për ndonjë korrigjim.
KUJDES:
Bojë këna lejohet vetëm 24 orë pas procesit të stilimit të vetullave. Në këtë rast nuk përdoren ngjyra kimike.
🔴Nuk është i përshtatshëm për personat me alergji ose nëse kanë pasur ndonjëherë reagime ndaj kozmetikës, këna dhe/ose tatuazhe të përhershme ose grim të përhershëm.

-Si do të ndihem?
Nuk dhemb. Është pa gjak dhe nuk shkakton dëmtime të lëkurës.

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE