mamaAfia

Favourite Business Owner (FBO)

Hye semua. mamaAfia adalah FBO bagi produk forever living

Sekiranya anda semua mahu dapatkan rangkaian produk forever dengan penerangan yang jelas serta mencari2 mentor #mentorkirimantuhan di dalam dunia menjana pendapatan tambahan boleh hubungi mamaAfia segera ye.

Kehadiran anda amat dialu-alukan ❤️ ❤️❤️

Selling Fast ‼️

Absorbent C

Tahukah anda bahawa kedua-dua Forever Aloe Vera Gel dan Forever Absorbent-C mempunyai nutrien yang kaya dengan antioksidan vitamin C? Vitamin C adalah salah satu nutrien yang membantu meningkatkan sistem imun badan. Pengambilan vitamin C setiap hari adalah sangat penting untuk kesihatan kerana badan anda tidak menghasilkan atau menyimpannya di dalam badan.

Hott Produk ‼️

Aloe Deodorant Stick

🎀Deodorant dengan aloe vera dan bebas garam aluminium dari Forever.

🎀Badan berbau ni nampak je macam masalah terpinggir. Tapi hakikat, ia boleh buat kita rasa rendah diri dan anti-sosial!

🎀Kalau awak pernah alaminya sendiri. Awak mesti setuju kan?

🎀Lagi 1 hal, kalau ketiak tu berwarna gelap pulak. Aduh.. Nak tayang dekat pasangan pun malu woih!

🎀Tapi, percaya tak. Segala masalah awak ni boleh diselesaikan hanya dengan menggunakan Deodorant special dari Forever Living?

🎀Atau nama sebenarnya Aloe Ever Shield Deodorant Stick.

🎀Jom kita tengok sikit apa kebaikan Deodorant dari Forever Living ni!

🌸Kebaikan & Kelebihan. 🌸

Deodorant Forever Living ini mengandungi Aloe Vera, Vitamin C dan banyak lagi kandungan yang mampu mencerah, melembut dan sekaligus membasmi bakteria yang menjadi punca bau badan.

Ia tidak mengandungi garam aluminium yang biasanya terdapat pada deodorant biasa.

Formulanya sangat lembut, sampaikan awak boleh pakai terus deodorant ni selepas bercukur. Tak akan rasa pedih.

Ketiak hitam dan bau badan adalah masalah simple bagi Aloe Ever Shield Deodorant. Senang sangat lah nak bagi settle!

Malah awak boleh sapukan deodorant ni pada kawasan kulit yang kematu atau kasar untuk melembutkannya.

Dan yang paling unik. Katakan awak ber'camping', tidur di hutan. Banyak nyamuk kan?

Sapukan deodorant di seluruh anggota yang terdedah. Nyamuk takkan datang menghinggap lagi!

High recommended ‼️

Aloe Avocado Soap face & body

Kecantikan semulajadi datang daripada kulit yang bersih dan sihat. Kulit yang bersih dan sihat pula seharusnya datang daripada sumber alam. Selama lebih 30 tahun, Forever Living Products telah menjadi peneraju dalam mencari dan melengkapkan sumber semula jadi untuk mendapatkan kulit yang lebih lembut, licin dan cantik. Avocado Face & Body Soap adalah salah satu contoh kejayaan Forever Living Produk untuk penjagaan kulit yang terbukti berkesan.
Diperbuat daripada 100% mentega avokado tulin sangat mesra dengan kulit. Ia membersih dan melembabkan kulit. Penggunaan yang berterusan memberikan kesan kulit kembali muda. Ini kerana avokado kaya dengan sumber vitamin A, B, D, E dan mengandungi aktioksidan yang membantu melawan radikal bebas.
Sabun ini sesuai untuk semua jenis kulit. Selain daripada digunakan pada wajah ia juga boleh digunakan pada seluruh badan. Hasilnya, anda dapat kulit tubuh yang sihat tanpa perlu mendapat rawatan body scrub di spa - seperti rawatan spa untuk kulit tetapi dari rumah anda sendiri! Sungguh jimat dan berkesan.
Tip:
Untuk cucian wajah - basahkan wajah dengan air biasa. Kemudian basahkan sabun dan tangan anda. Gosokkan tapak tangan basah anda pada sabun. Seterusnya, letakkan ketulan sabun. Kemudian gosok kedua-dua tapak tangan anda sehingga menghasilkan buih sabun. Gunakan buih sabun yang mewah ini untuk membersih wajah anda.
Jangan sental terus kulit wajah anda pada bukuan sabun ini (atau apa-apa sabun pun kerana ini bukan cara yang betul untuk mencuci wajah!) Gunakan buih dari sabun untuk membersihkan wajah.

High recommended ‼️

Aloe Sunscreen

Forever Aloe Sunscreen Lotion adalah losyen sunblock terbaik dengan SPF 30 yang dapat membantu melindungi kulit anda daripada sinar radiasi matahari yang merbahaya.

Losyen sunblock pelindung cahaya matahari ini diperkaya dengan khasiat Aloe Vera yang memberikan kelembapan kepada kulit. Aloe Sunscreen Lotion ini sangat berkesan digunakan semasa apa jua aktiviti luar seperti bersenam, bersukan, beriadah dan berenang.

Selling Fast‼️

Aloe Toothgel

Segarkan mulut anda dengan sensasi dan kekuatan pembersih Forever Bright yang menyegarkan. Ubat gigi inovatif ini lembut dan berkesan kerana ia merangkumi bahan semula jadi. Kanak-kanak dan orang dewasa juga akan menyukai gabungan perasa peppermint dan spearmint semula jadi, dan tekstur buihnya.

• Bebas fluorida • Mengandungi propolis lebah
• Bebas gluten • Mesra vegetarian

Hot Item ‼️

Aloe Massage Lotion

Aloe Masagge Lotion adalah krim urut yang diperkuatkan dengan kebaikan Aloe Vera.
Ia adalah sejenis losyen emolien jenis minyak-dalam-air yang mengandungi bahan-bahan pemanas dalam asas Aloe Vera dan sangat membantu melegakan sakit sendi dan ketegangan otot.

Aloe Massage Lotion ini adalah losyen panas mustajab untuk masalah sakit sendi, tulang belakang dan sengal otot. Aloe Heat Lotion adalah untuk semua orang, di mana sahaja!

Telefon Rosak Kempen ‼️‼️

Rebut peluang untuk dapatkan FREE new produk

LAUNCHING NEW PRODUCT ‼️

SUPERGREEN

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE