Rreth nesh

Tregoj botes se kush je

Kurre nuk kam ndaluar as nga dita nje as kur kam qene poshe e as nen dhe.

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE