About

Në botën e Matematikës

Përshëndetje!
Unë jam Adelina Guraj, e diplomuar Bachelor per Matematikë në Universitetin e Shkodrës Luigj Gurakuqi.
Duke marrë shkas nga pasioni për numrat dhe botën e Matematikës në tërësi, vendosa të krijoj këtë blog. Do të trajtohen tema të marra nga kurse matematike anglisht, kryesisht nga Alison Courses, të shpjeguara në Shqip. Ky blog mund t'u vijë në ndihmë nxënësve të shkollave 9-vjeçare dhe të mesme. Në të ardhmen edhe studentëve të universitetit.
Mirëpres çdo sugjerim dhe këshillë.
Faleminderit!

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE