Hai! saya Maymunah Hashim. @ May Hashim, Ibu kepada 4 orang cahaya mata.

Suribisnes - founder Ommekids.

Leader Tasneem Naturel & Dedicated Mami to TeamOmme ❤️

Set lengkap untuk bayi anda!

Set 5 jenis balm yg membantu menyelesaikan 5 masalah utama bayi agar bayi sentiasa bahagia, sihat dan membesar dgn jayanya!

Bersama mandian bayi yg di formula khas utk melindungi kulit bayi yg lembut dan sensitif❤️


01

Trub balm

Trub balm ni sesuai utk anak kembung, sembelit dan bantu hilangkan kuning bayi.

Jimat boleh guna dari baby lahir sampai besar.


02

Calm Time

Sesuai untuk kurangkan meragam. Kadang baby suka melekat, ngempeng, nak nyusu ja. Sampai nak pegi toilet pon susah.

Balm ni jugak bagus utk turunkan kuning bayi dan hilangkan bengkak susu.


03

Sleep Time

Balm yang membantu bagi bayi tidur lebih lena dan nyenyak. Consistent ja pakai setiap hari supaya bayi mudah tidur bila tiba waktu tidur


04

CFRub Balm

Balm khas untuk hilangkan hidung tersumbat, selsema, kurangkan kahak batuk dan turunkan suhu demam


05

Skeenz balm

Balm yg membantu mengurangkan ruam pada kulit. Dan hilangkan gatal2 pada kulit. Bagus juga untuk baiki kulit yg tidak sihat


06

Baby Bath

Mandian head to toe untuk bayi. Sangat sesuai dan selamat utk kulit bayi yg lembut dan sensitif


Set Newborn Premium

Set ni lengkap untuk baby newborn sebab ada:

1. balm basic untuk baby.

✔️ Trub untuk kembung
✔️ Calm untuk tenang

Kombo 2 balm ni bantu turunkan kuning baby jugak

2. CFRub untuk prepare kot kot baby kena selsema atau hidung tersumbat nanti.

3. Kalmy lotion untuk elak diaper rash. Dan boleh massage baby dengan lotion ni.

4. Stommy oil iaitu minyak telon baby. Boleh selang guna minyak wangi dan tak panas ni.

5. Mandian baby yang wangi dan tak pedihkan baby.

Mandian bayi - Head to Toe

Tanpa Paraben
Tanpa SLS
Tanpa bahan kimia yg berbahaya untuk kulit anak!

Mandian baby yg mengandungi khasiat eo!

Hanya 29 untuk 300ml! sangat berbaloi

Minyak Telon - Stommy

Dengan eo yg selamat utk bayi dan mampu menghangatkan badan bayi serta beri kelegaan pada perut bayi.

hanya 19 utk 15ml!

berbaloi

Kalmy lotion

Pes Makanan Tasneem

Hanya campak-campak sahaja, masakan sedap siap dalam 20-30 minit

Recommendation #1 Pes Ikan Bakar

Pes paling disukai ramai!

Satu pack 300gram boleh bakar 2 size ikan besar atau 7-8 ikan size kecil.

Jimat dan rasa seperti ikan bakar di kedai😘

Recommendation #2 Pes Asam Pedas

Rasa masakan Asam Pedas yg sedap!
Hanya perlu tambah ikan @ ayam, siap!

Boleh juga digunakan utk kuah steamboat dengan campurkan dgn pes asam pedas Tasneem dan pes tomyam

Recommendation #3 Shell in Laut

Teringin makan shell out?

Tak perlu risau anak boring di kedai! Nikmati shell out yg sedap ala-ala kedai dengan tenang di rumah anda!

Recommendation #4 Pes Briyani

Pes briyani ni sesuai utk masak nasi briyani & juga utk lauk ayam briyani!

sgt sedap dan mudah disediakan tau!

Recommendation #5 Masak Hitam

Masakan mudah & tidak pedas!

sedap menjilat jari

Recommendation #6 Rendang

Siap masak rendang dalam masa 30 minit je tau! Tapi sedapnya mcm air tangan ibu🥲

seriously sedap rendang tasneem ni.

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE