Сите сме инфлуенсери ✌🏽

Creative Miniso Constest

Пријавете се на нашиот КРЕАТИВЕН натпревар за најкреативен пост со фотографија од Минисо производ или фотографија направена во една од нашите продавници во кој можете да учествувате сите.

Критериум: Најголем број на лајкови на вашиот пост до 20:00 часот на 07.09.2020 година.

Натпреварот трае од 17.08.2020 (00:00часот) до 07.09.2020 (20:00часот)

Swipe right👉🏽

Важно известување

Во текот на нашиот креативен натпревар Сите сме инфлуенсери, забележано е генерирање на лајкови на дел од постовите кои учествуваат во нашиот креативен натпревар.
Поради тоа што многумина од учесниците нè исконтактираа дека се обесхрабриле да учествуваат во натпреварот и да постираат, како и со цел да ја провериме валидноста на лајковите на натпреварувачките објави, натпреварот го продолжуваме за уште една недела, односно до 07.09.2020 година (понеделник).
Во меѓувреме, ве известуваме дека во текот на наредната недела ќе бидат проверени сите учеснички постови во натпреварот.
Кај оние учесници кај кои бројот на лајкови драстично ќе отстапува (за повеќе од 30%) од нивните претходни 5 поста, ќе мора да приложат screenshot доказ дека постот е спонзориран, и дека на тој начин е добиен бројот на реални лајкови на постот, согласно репортот од евентуалното спонзорирање на постот. (За да бидеме сигурни дека не се користени алатки за генерирање на лајкови).
Сите учесници кај кои ќе се докаже дека користеле алатки за генерирање на лајкови ќе бидат дискфалификувани од натпреварот Сите сме инфлуенсери.
Доколку некој, од евентуално дисквалификуваните профили, смета дека е неправедно дисквалификуван, го покануваме директно и лично да дојде во просториите на нашите IT експерти, каде заедно би ги разгледале Account Traffic репортите добиени директно од Instagram. Доколку по таквата заеднична проверка се покаже дека сепак се работи за измама, ќе биде поднесена соодветна пријава до надлежните органи.

Правила за учество

За да учествувате во натпреварот, потребно е вашиот профил да биде отворен за време на натпреварот.

Во објавата задолжително е да не тагнете (@minisomacedonia) и да го користите хаштагот на вашата категорија

#ситесмеинфлуенсериXXX

(XXX e број на следбеници означен подолу во листата)

До секоја категорија има износ на вредносен Минисо ваучер за победникот во секоја категорија. Пронајдете ја својата категорија според вашиот број на следбеници.

Победник е оној кој ќе собере најмногу лајкови на постот до 20:00 часот на 07.09.2020.

Доколку во една категорија има повеќе победници (неколку учесници со ист број на лајкови), сумата од наградата се дели на бројот на победниците подеднакво.

#ситесмеинфлуенсери300
1-300 следбеници; ваучер 50€

#ситесмеинфлуенсери600​
301-600 следбеници; ваучер 100€

#ситесмеинфлуенсери900
601-900 следбеници; ваучер 150€

#ситесмеинфлуенсери1200
901-1200 следбеници; ваучер 200€

#ситесмеинфлуенсери1800
1201-1800 следбеници; ваучер 250€

#ситесмеинфлуенсери2400
1801-2400 следбеници; ваучер 300€

#ситесмеинфлуенсери3000
2401-3000 следбеници; ваучер 350€

#ситесмеинфлуенсери4000 3000-4000 следбеници; ваучер 400€

#ситесмеинфлуенсери5000 4001-5000 следбеници; ваучер 450€

#ситесмеинфлуенсери5001
5000 -> ... ; ваучер 500 €

Swipe right 👉🏽

Важни дополнителни информации

Натпреварот трае од 17.08.2020 (00:00часот) до 07.09.2020 (20:00часот)

Максимален број на објави за учество по лице: 2 поста помеѓу 17.08.2020 (00:01) – 07.09.2020 (20:00 часот).

Без разлика колку постови имате објавено, учествувате во натпреварот со максимум 2 објави.

Објавите испратени по 20:10 часот нема да важат.

По завршувањето на натпреварот, потребно е да се испрати screenshot помеѓу 20:00 – 20:10 на 07.09.2020 во direct message на @minisomacedonia како доказ за бројот на лајкови.

Прогласување на победници во 20.30 на 07.09.2020.

Преку #ситесмеинфлуенсериXXX- Секој ќе може да провери кој е победникот во неговата категорија од 20:10-20:30 часот на 07.09.2020 година.

Учесникот со најголем број на лајкови треба да ја потврди својата победа со објавување својот пост на story со хаштаг #ситесмеинфлуенсериXXX и да не тагне @miniso.macedonia

Swipe right👉🏽

Важни дополнителни информации

Сите објави ќе бидат прегледани со податоците од #ситесмеинфлуенсериXXX и пристигнатите пораки во direct messages помеѓу 20:00 - 20:10 часот.

Учесникот кој ги има исполнето сите услови и правила на натрпреварот, ќе се смета за победник во неговата категоријата.

Објавите без соодветниот хаштаг, таг на нашиот инстаграм профил, како и објавите на затворени профили ќе се сметаат за неважечки.

Само лични профили можат да учествуваат со име или презиме со лична карта или пасош.

Не е дозволено учество со фотографија од други профили, таквите ќе се сметаат за неважечки и нема да учествуваат во натпреварот.

Објави со содржина што укажува на каква било негативност, секоја форма на омраза или форма на дискриминација, расизам против поединци, групи или брендови ќе бидат забранети (избришани), сметката ќе биде блокирана и објавата нема да биде дел од натпреварот.

Swipe right👉🏽

Минисо ви посакува среќа!

Нека победат најкреативните🤟🏽

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE