Decorate your home. It gives the illusion that your life is more interesting than it really is.

Home Ideas

Page 1

Smart Curtain

Fresh Cut Perfume

Sofa lipat

Kerusi ni sesuai sangatlahh untuk siapa yg wfh tapi suka duduk bawah. Yg belajar online pun boleh jgk. Tak adalah sakit tulang belakang lama duduk kan?πŸ˜‚.

Klu nak extra selesa tu boleh tambah bantal sendiri dan kerusi ni boleh laras ikut keselesaan kitaπŸ‘. Nak order click linkπŸ˜‰

Lampu dinding

Cuba tengok ni, nama Allah Dan Muhammad SAW 😍😍 cantiknya.

Round Wall Mirror

Range Price RM36

IKEA MOSSLANDA Wall Shelf

As you see in pict, boleh letak gambar 😍 RM26

IKEA Mirro LOTS

Original IKEA product

Monstera Leave

The HOTEST pokok viral - Monstera also know as Swiss Cheese Plant.

Dining Chair

Leather Seat RM67

Pokok Pampas Big

Range price RM55

Tisu Box

Modern Wooden Cover Tissue Box / Toilet Paper Holder / Round Rectangular Tissue Box / Bekas Tisu

Rectangle Coffee Table

Sesuai untuk nude theme πŸ˜‰

Oval Coffee Table

Wallpaper Bricks

Saiz: 45cm(1kaki55inci) x 10meter(33kaki)
1roll boleh tampal dinding tinggi 9 kaki(275cm) -10 kaki (305cm) Γ— lebar 136cm(4kaki5inci)🏠
RM13

Pokok Pampas Medium

Range Price RM18

Velvet Carpet

Materials :~ Crystal Velvet, Soft And Comfortable, Solid And Firm Sewing Thread, Long Service Life. The Bottom Of The Product Is Made Of Non-Slip Bottom, Non-Slip, Easy To Clean.

Console Table Gold

🌟 Brand: KOOLA Home
🌟 Style: Nordic Europe and America Modern
🌟 Dimension : Small, Medium, High
🌟 Material : Marble Top & Iron Leg
RM699

TV Cabinet

RM79

Nordic Console Table Gold

RM260
Size M&L

Wooden Table IKEA HOL

Range price RM199

IKEA Console Table HAVSTA

Range price RM624

IKEA Consle Table LIATORP

Range prive RM999

Fluffy Pampas

Range price RM16

Wool Pillowcase

Range price RM24.75

Rattan Basket

Range Price RM45

Grey Sofa L shape

Range price RM900

If you can organise your kitchen, you can organise your life.

Kitchen Ideas

Page 2

Stackable food plate

Ice cooling portable cup

Egg Containers Storage

Frying steel

Table mat PVC

Siapa cari table mat yg mcm corak marble, nah kat sini sy share.

Stainless steel cutting board

Multifunction Sinki net

Elok gak ada net ni gantung bucu sinki. Sebelum basuh boleh buang sisa makanan tu dlm net dulu. Tak dela sinkin sumbat. Net tu plak pas penuh je koranh terus buang. πŸ˜‰

Kitchen storage

Himalaya Sport Candy

Belas Candy

Jumpa bekas candy ni. Main tekan terus terbukak semua. Ada 7 comparments. Sesuai kalau nak hidang kat tetamu nanti. πŸ˜‚ siapa suka beli sini

Dry food storage

Jumpa 4 in 1 dry food storage ni. Cantik pulak korang. 🀩Volume capacity 10liter. Boleh isi beras, kekacang, cereals n mcm2 lagilah. Kalau berkenan cari sini.

Instant Noodle bowl

Alahai comel pulak set nordic 4 color ni. Periuk ni ngam nak buat isi lauk atau buat noodle. Satu ni RM9.90 kalau beli 4 set RM37. Korang rasa murah tak murah? Haha apa lagi, kasi terjahla 🀩

Rechargeable sinki brush

Penyelamat kita Senah nak sental sinki senang. Habis batery boleh charge. 🀩

Washable tisu kitchen

Tisu ni boleh basuh pakai balik korang. Jimat la lepas ni kalau beli benda ni.

Two Tier Wire Basket

Berkenan pulak dengan two tier wire basket ni. Kalau letak kat dapur, boleh simpan kentang bwg, kitchen utensils semua. Siapa berkenan boleh click link shopee ni

Thermos LED temperature

Kadang rasa frust kan nak minum air teh panas tapi sekejapan je jadi suam. So thermos ni terbaiklaa. Boleh baca suhuπŸ‘ Harga dia korang mesti tak caye, RM11 je😁 So apa tunggu lagi, mari le order satu

Banana Cutter

Sap sap soi potong terus siap lepas ni πŸ˜‚ beli jgn tak beli

Vintage Ceramic plate

Siapa suka buat collection boleh beli sini

Rotating Spice Rack

Korang kalau nak sayur tahan lama dalam peti ais, belilah storge ni. Memang tahan lama dan sayur tak cepat rosak. πŸ‘πŸ˜‰ Storage dia pun bukan kedap udara. Siap boleh letak air lagi.

Invisible Kitchen Cabinet

Korang kalau mencari pantry kabinet, sis cadangkan beli yang ni. Sebiji macam peti ais. Besar dan banyak compartments. Cantik pulak tu.

Rotatable hook

Rasa mcm senangnya nak gantung sudip senduk semua tu bila ada rotatable hook kitchen. Dia punya gam pun kuat jugak kalau lekat kat dinding atau kabinet. Siapa perlukan ni boleh cari sini

Balang biskut

Nampak balang ni tadi terfikir eh cantik jugak isi kuih ke biskut sbb kedab udara. Tak delah lemau kan. Tapi tula cuma ada yg printed je. Eh jap tapikan kita ada jumpa yg mcm ni plain tau kat shopee... siapa nk tgk boleh click link.😁

Premix Butter scone

Saja share siapa yang suka premix butter scones boleh cari kt kedai ni.

Non Drill Spice Rack

Korang sis jumpa lagi kitchen wallshelf baru. Rack ni tak payah drill tau. Tapi nak drill pun boleh juga. Lagi kukuh, kan? Memang nampak jimat space kalau guna ni. Berkenan? Click link ya.

Wooden plate

Ada yang suka wooden plate collection? Nah ini link dia.

Pumpkin Bowl Ceramic

Cute betul pumpkin ceramic bowl ni. Boleh buat collection utk isi lauk pauk. Siapa berkenan, boleh cari sini πŸ˜‰

Food Cover

Sis share sbb dah beli haha. Berguna sangat sebab boleh simpan lauk. Jimat space rumah sis yg comel ni. Nah link ni kita share. πŸ˜‰

Smart Rice Dispenser

12kg smart rice dispenser
Range price RM26.98

Coffee Maker

Untuk penggemar coffee, mungkin korang perlukan ni πŸ˜™

Glass Soap Dispenser

Ok yang ni sis beli utk letak liquid senang anak nak picit cuci tangan. The sticker nanti sis share link lain ya.

Kitchen Cabinet

Berangan nak pasang kabinet kitchen tapi kenangkan mahal kita hold dulu. Tapi kita nak gak dapur yang sedap mata memandangkan?

Takpe, kumpul duit sikit2 beli kabinet bajet kt Shopee je. Jimat ruang, boleh la isi perkakas dan barang sikitΒ². Terus dapur nampak luas πŸ€—

Xiomi Smart Air fryer 3.5L capacity

Oh xiomi, macam2 depa disign. Sampai Airfyer pun boleh guna apps πŸ˜‚ tgh santai2 tgk tv korang boleh setting dr jauh ha gitu πŸ˜‚

IKEA OFTAST

100% ORIGINAL
pinggan ikea boleh masuk microwave
RM1.70 - RM8.75

Spice Jar

Storage container with spoon.
RM36

10pcs Glass Jar Set

Boleh isi kuih raya atau rempah ratus.
RM13-RM58

Stainless Steel Rack

Fully Stainless Steel Type: Stainless Steel+ Black Powder Coated. RM50

1300ml Glass Water

1300ml Glass Water Pitcher With Lid And Handle Juice Jug. Cold Jug Heat-resistant.
RM10-RM28

Walpaper fireproof

Jumpa wallpaper untuk dapur ni tak adalah dapur tu kotor sangat😝. Plus wallpaper nie dia waterproof, fireproof kalau kotor pun senang je cuci just lap camtu jeπŸ‘.

Laundry Room Load Of Fun

Laundry & Bathroom Ideas

Page 3

Detergent Storage Canister

Detergent Storage

Mop Holder

Siapa belum ada boleh beli. Senang gantung mop atau berus toilet.

Tootpaste Auto

Portable Washing machine

Boleh bawak travel ni.

Dustroof skin care

Siapa tk de tmpt nk simpan skincare bole beli ni

Perangkap habuk mesin basuh

Perangkap habuk dalam mesin basuh ni mesti berguna utk korang. Kdg kita tk perasan dlm poket ada tisu la apa kan.

Steam Iron Mini

Jumpa mini steam iron lagi πŸ˜‚ haaa korang pilihla mana yg terbaik yg menarik yg senang nak bwk ke mana2 ya

Steam Iron

Comel betul steam iron ni. Nampak classic pun ada. Pemegang dia boleh pusing2 lagi. Ni kalau pagi2 nak gosok baju pun senang. Siapa berlenan click link ya.

Berus Toilet boleh isi sabun

Menarik jugak berus toilet ni. Biasa kita guna yang biasa2 je tu kan? Tapi yang ni dia ada sekali dgn tempat isi sabun. So nanti tekan je butang kat btg plastik tu keluar la.

Auto cloth ironing

Jumpa ni pulak dah. πŸ˜‚ auto clothes ironing machine. Senangla keje kita Senah. Tak payah sesusah iron baju. Masuk dalam tu, setting masa bio dia ironkan. Nak beli? Tekan link ni

Kredit: pickie

Ginvers Natural bath

Sabun liquid pun sis beli online tau kalau malas nak keluar. Serius murah harga ginvera. πŸ˜‚

Set Ceramic sink with Mirror

Untuk yg plan nak cantikkan toilet, korang beli je set ni, nanti just upah org pasang je. Cantik tau.

Washing Machine Base Bracket

Bagus jugak ada base backet ni. Kalau nak ubah mesin basuh, kita boleh tolak je. Tak payah nak angkat-angkat. Pinggang kita pun selamat. Nah siapa nak standby satu kat rumah, boleh tengok sini

Bathroom Shelf

Siapa suka theme black gold boleh apply kat toilet koranh dgn bathroom shelf ni. Nampak mewah.

Cloth Folder T-Shirt

Haa siapa yg nak lipat baju lebih kemas boleh guna ni tau.

Laundry Basket Big Rattan

Laundry Basket made of rattan 100% Handmade. Suitable for family use which looks classic and natural πŸ˜€.
Range Price RM39-RM225

Laundry Bag Zipper

Protect your clothes from wrapping with other clothes in the Washing Machine

5 Size available
- Bra : 16cm x 16cm
- M Size : 30cm x 40cm
- L Size : 40cm x 50cm
- XL Size : 50cm x 60cm
- 2XL Size : 60cm x 60cm

Range price RM2-RM3.50

Laundry Cloth

Range price RM7.78-RM7.98

Derergent Container

SWEETY White Minimalist Powder Laundry Detergent Container 3KG for Home Decor

βœ…Material: Plastic
βœ…Capacity 4000ml or approx 2.5KG
βœ…Diameter: 16.63cm
βœ…Height: 25.5cm
βœ…Comes with screw cap, insert and handle for more versatile usage
βœ…Reusable and refillable
Range price RM25

Flashpixel Wall Hanging Laundry Display

Laundry Decor RM10.42-RM13.04

Magic Sewage Clothing

οΏΌLarge colorful magic solid to sewage the clothing ball home anti-clothes knotted laundry.
Range price RM0.48

Laundry Cabinet Storage

οΏΌFloor Bathroom Cabinet Storage Waterproof Side Wall Drawer Baffles With Tissue Holder Rak Kabinet Tandas (ZY8050-8)

There was something very comfortable in having plenty of stationery

Stationaries

Page 5

Anti Theft Bag Pack

Tabung alphabet

Smart la tabung ni u olls.

Paper waterproof clear

Student skang ni senang dah nak buat assignment. Cikgu suh lukis otak, pakai je paper waterproof clear ni senang kerja. Masa zaman kita dulu tak de benda alah ni. Jenuhla melukis kdg tak jd otaknya πŸ˜† so siapa nak beli utk anak, boleh cari sini.

Portable print inkless

Siapa yg rajin buat label kat rumah, korang belilah portable printer ni. Dia inkles. Tak perlu nak topup ink bagai. Senang tak pernah habis ink la kata.

Portable printer

Senangnya ada portable lable printer ni. Isi dalam poket boleh bawa ke mana2.
Printer ni guna apps NIIMBOT. Sesuai utk androind n ios.
Connetion dia guna bluetooth wireless.
Therma sticker dia oil proof & waterproof.

Oil Water Color Pencil

Set water color pencel ni kalau warna mmg cantik. Siapa suka isi masa lapang sg mewarna. Boleh dapatkan kat sini

Label Printer

Lebel printer ni kalau ada memang mudahkan kerja harian kita. Korang nak lebelkan semua spice jar pun boleh. Memang berbaloi sangatlah kalau ada satu.

Mini Cute Desktop Wireless Cleaner

Cute kan vacum kecik ni? Sis beli satu utk sedut habuk atas meja. Contoh mcm habuk pemadam ke, tak kirala serbuk ke apa semua dia bole sedut. So korang kalau nak nak mudah lap habuk atas meja beli je benda ni. Dia pakai battery.

Touch Art Marker

Korang pernah dgr tak Copic Marker? Haa yg tu harga dia boleh tahanlah tinggi. Tapi kalau korang nak harga mampu milik, korang boleh pilih yang ni. Sis dah ada 1 set yg 80pcs. Cantik jugak hasil color.

Water color pen

Water color pen ni pun sis dah beli tau. Pun cantik kalau mewarna. Sesuai utk student.

Adjustable Rack

U oll mana yang instead of guna tray, guna adjustable rack ni pun kemas jugak kat atas meja.

Morandi Color Gel Pen

Sis antara pemggemar stationary. Color gel pen ni antara fav 😍 Harga dia pun murah. Siapa suka buat note warna warni, boleh beli gel pen ni. Mmg cantik.

Al Quran Waqaf dan ibtida'

Haa ni satu lagi nak share. Sis dah beli 2 Al Quran ni. Satu untuk anak satu untuk sis sendiri. Bagusnya alquran ni dia ada panduan Waqaf dan Ibtida'. Panduan tajwid berwarna. Panduan kaedah tajwid dalam membantu bacaan secara tartil. So siapa cari quran jenis ni boleh click sini.

Keep Showing up Yourself. Persistence is a powerfull ally

Home Gadget / Appliances / Others

Page 6

Hidden Camera Detector

Neck Fan

Sekaranh cuaca panas. Kalau ada neck fan ni sambil2 duduk, jogging apa semua ok gak pasang kat lehe. Berangin je rasa.

Phone projector

Tak ada TV nak tgk movie? Nah beli projector ni. IOS boleh guna, Android pun boleh. Puas tengok besar2 πŸ˜‰ nak beli tekan link

Vaccum Cordless

Senang jugak bila dah ada vacum jenis cordless ni. Tak payah nak pasang2 pluq. Habis je cas balik. Suction pun kuat. Syok guna.

Sony Wireless Earpod

Siapa cari wireless Earpod boleh try Sony ni. 9HD Hifi sound, touch control, HD call and rename and long batery life. 1 jam charging, 3-4 jam use. Power 250mah

Semi auto cat toilet

Video Action camera

LED Car emoji

Selalu org bagi laluan bila nmpak kita bg signal, mesti kita tk tau nak bg isyarat apa melainkam kita blah atau bg double signal tanda terima kasih kan. Tapi skang dah ada car emoji LED la korang... 🀩 lepas ni dah boleh bg isyarat guna LED ni psg kat tingkap belakang. Korang klu beli ni di sarankan beli dgn remote sekali tau. So nah link share..

Phone holder charging

Toys storage box

Nah siapa mencari toys storage box boleh cari design ni. Confirm anak2 suka. πŸ˜‰ Boleh isi mainan dia org dlm ni. Klu letak tepi pun nampak nice...

Penyendal bwah pintu

Siapa yg rumahnya selalu tikus, lipas suka masuk, korang mesti perlukan benda ni. 😁 Selit je kat bawah pintu sure binatang tak masuk dah. Sis pun ada beli mmg bgs sgt πŸ˜™

Jean waist adjustable button

Korang pernah tak beli seluar, pinggul peha semua helok ngam, tiba tang pinggang bapak longgar. Haaa butang ni jalan penyelesaiannya.

Butang ni korang boleh adjust ikut la ukuran pinggang koranh nak kancing seluar nanti. Siapa nak standby bole click link.πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Solar Power Bank

Terjumpa powerbank solar gais. 50k mAh pulak tu. Dia ada 4 cable charger. Dual lighting. Suitable utk outdoor use. So kalau time2 banjir bolehlah guna time emergency nak charge phone bila letrik tak ada. Siapa nak, korang cari sini

Blouse Viscose Sabrina

Girls, tak payah pergi Jakarta lagi nak cari baju kenduri cantikΒ². Kat Shopee dah ada jual dari sana, harga pun lebih kurang. Murah tau πŸ₯°

Nice kann, sesuai utk semua jenis saiz. Yg penting sorok lemakkk!

Konny Baby carrier

Alahai safety anak duduk dalam tu. Buat yang ada baby kecik, korang boleh try ni tau. Sis dia habis fasa baby πŸ˜‰

Sticker Label Produk

Haa ni sis share sticker label produk kat u all. Sis mmg regular cust seller ni masa husb ada job makanan. Siapa nak buat label produk boleh beli sini ya. Hasilnya pun kemas.

Mini Powerbank

Sekarang dah ada mini powerbank. Kalau berjalan sehari suntuk memang wajib bawa powerbank tapi tak naklah bawa yang besar-besar kan? So mini powerbank ni sesuai sangatlah tuk kita bawa.

Dashcam Auto Recod

Sis dah beli dash cam ni mmg ok. Harga murah lagi la dr yg boleh baca jarak kereta org tu. So siapa nk usha boleh tkn link 🀩

Picnic Rattan Basket

Siapa cari rattan basket for picnic boleh beli sini πŸ˜‰

Xiomi Smart Airfryer

Alamak berkenan pulak Xiomi Smart Airfryer ni 🀩

Robot Vacuum Cleaner Auto-Recharge APP & Wifi Control.

Gais sis jumpa lagi benda menarik. Hehe, Robot Vacum mampu milik. Robot Vacuum Cleaner Auto-Recharge APP & Wifi Control. Lebih kurang sama macam Xiomi jugak.

Yang menariknya bila power dah low, dia akan berjalan sendiri ke charging port. Korang tak payahlah sesusah nak guide dia. Pastu dia jenis ultrasonic detector utk prevents impact and prevents jatuh dari tempat tinggi. Menarikkan? 🀩

Siapa nak boleh click link ya.

Face Mask K94

Murah-murah pulak sekarang ni face mask K94.
RM13.90 50pcs

Dash Camera

Kalau nak rasa bawak kereta macam Tony Stark boleh pakai dashcam Ddpai, siap boleh detact berapa speed kereta depanπŸ˜†
Kelebihan dashcam ni
- Gambar clear siang & malam
- Guna capacitor bukan battery, lebih selamat dan sesuai utk malaysia sebab cuaca sangat panas
- Ada GPS boleh detect location kereta speed exc ( agak tepat GPs ni)
- Parking recording ( record looping , boleh save memory)
- Emergency record

Fordable Table Car Back seat

Terfikir kami kadang suka makan dalam kereta sambil lepak depan tasik / pantai. Ternampak meja fordable ni rasa berguna jugak letak dalam keretakan. Senang nak letak makanan kat belakang.

Look deep into nature and then you will understand everything better

Outdoor Equipment

Page 7

Cat IC

Jacket Multifunctional

Jacket ni boleh bertukar jd bag shopping. Klu korang nak shopping groceries boleh guna jacket ni.

Door bell plug

Siapa rumah yg tak de door bell korang boleh beli ni. Jgn risau tk guna bettery. Just guna plug je. Org tekan loceng terus bunyi.

Portable table

Mudah kerja kita pak karim, lepas ni nak buat kerja opis dlm kereta dah ada meja kat stereng πŸ˜‚ sangkut dan cabut setle. Dulu viral utk tmpt duduk belakang je kan ada meja makan. Haaa nah ni utk driver pulak.

CCTV

Rasanya setiap rumah kena ada CCTV ni. Kita boleh monitor by phone incase apa-apa jadi kat rumah.

Technical feature dia guna infrared atau color night. Dia boleh detect 10-30m. System dia sesuai utk androind dn IOS pun boleh. Guna Apps iCSee. Connection dia pulak Wireless ya.

Untuk horizontal angle pulak boleh pusing 270 deg. Vertical angle pulak boleh pusing 200 deg. Camera ni bole guna micro SD up to 128gb. Yang penting cctv ni waterproof. Boleh berhujan panas. Sekian laporan sy 😝

So siapa berkenan, boleh cari seller ni
πŸ‘‰πŸ»

Light bulb ball

Kalau camping pasang lampu ni keliling sure meriah ngan cahaya. Cantik!

Portable lamp solar power

Ni pun wajib ada selain lampu suluh.

Portable Gas Stove

Korang camping benda ni jgn lupa tau. Boleh masak2 selain buat bbq.

Nordisk Table camping

Outdoor Chair Camping

Pun jangan kupa jugak tau.

Portable picnic table with chair

Ada satu lagi yang kerusi meja cantum sekali

Dapur Mini BBQ

Dapur mini BBQ ni pun kena standby jugak kalau gi camping

Disposable Plate

Tent Camping

Untuk yg berjinak nak camping, korang mungkin perlukan khemah ni.

Meja Lipat

Meja macam ni pun kena ada. Senang nak bawa mana2

Come visit our shopee shop and enjoy the discount offer πŸ˜‰

Catalogue

I am dropshiper sah Butik Nursfia, Kekaboo, Haurabella & Sabella

Kurung Thalia By Nursafia

COMEBACK KURUNG THALIA RM49

Akhirnya KURUNG THALIA yang dirindui telah kembali dalam koleksi NURSAFIA dengan pilihan warna-warna yang baru dengan harga PROMO RM49 (harga asal RM159) πŸ₯³πŸ‘πŸ»
.
Haa boleh lah pakat beli ramai-ramai pakai pergi kenduri kawin kannn πŸ™†πŸ»β€β™€οΈπŸ₯°

Kurung Mawar By Nursafia

Hujung tahun ni mesti banyak jemputan untuk kenduri kan? Apa tunggu lagi sis , KURUNG NAWWAR dah memanggil2 dah ni , mana satu pilihan warna sis ? 😍πŸ₯°
.
Kenduri kenduri juga , SOP jangan lupa tau β˜πŸ»πŸ’•
.
#staysafe #kitajagakita

Qeisha Suit By Nursafia

Admin belanja warna yang ada dari koleksi QEISHA SUIT 😍
.
Dengan 7 pilihan warna ada DarkGreen , DeepBlush , AnchorGrey , BrownClay , TaupeMauve , CyanBlue , DarkChoc 🀩
.
Mana satu warna favourite sis ? πŸ™ˆ

Kebarung Suri by Nursafia

Afifa Suit by Nursafia

Safwaa Suit By Nursafia

Scroll scroll ternampak SAFWAA SUIT ni, nak pilih yang mana satu eh? πŸ€”πŸ€©
.
PROMO : RM49
Harga asal :RM159
Jimat : RM110

Luffa Suit by Nursafia

Ada yang tengah mencari suit ke tuuu? Haaa jomlah pakat tengok koleksi LUFFA SUIT yang menjadi trend wanita sekarang πŸ‘€

Cutting dropshoulder , sangat loose & yang paling penting boleh terus bawa solat haa senang kann? Memang ramai betul customer admin suka! πŸ₯°
.

Erin Suit

Siapa masih ingat ERIN BLOUSE ? haa admin nak share berita gembira buat semua kesayangan admin yang ERIN sis boleh dapatkan dalam koleksi SUIT tau (baju + seluar) πŸ™†πŸΌβ€β™€οΈπŸ˜
.
Dengan harga PROMO RM49 (drpd harga asal RM159) , terdapat 8 pilihan warna tau sis 😘πŸ₯°
.
Tunggu apa lagi , meh penuhkan almari sis dengan koleksi Nursafia ❀️

Alice Suit by Nursafia

ALICE SUIT RM49 πŸ“£πŸ“£πŸ“£
.
- Material High Quality Comocrepe
- Baju Labuh + Seluar Longgar
- Mesra wudhu & Mesra ibu menyusu
- Cutting A cut
- Baju dan seluar ada poket
- Pinggang separuh getah boleh ditarik 3-4 inci

Anna Suit By Nursafia

Sis suka ke suit yang baju dia ada belah kat tepi? Haaa boleh lah usya ANNA SUIT ni , sweet je designnya 😍🀩

- Ada saiz S sampai 3XL, harga sama utk semua saiz
- Material como crepe, super comfy
- Baju labuh cutting A, seluar cutting straight
- Leher bulat
- Mesra wudhu dan menyusu
.
Ada pelbagai warna yang menarik hadoi rambang mata admin dibuatnya πŸ˜…πŸ˜‚

Estelle Suit by Nursafia

Untuk yg suka kumpul koleksi suit , Jangan lupa ESTELLE SUIT okeyy! πŸ₯°

Simple & elegan ❀️

Promo RM49
NP RM159

Riyya Suit by Nursafia

NEW RELEASE! NEW RELEASE! πŸ”₯
.
Special untuk #suitlover! Admin ada berita gembira nak bagitahu yang BUTIK NURSAFIA ada keluarkan koleksi baru RIYYA SUIT yeayy sukanyaa πŸ₯³
.
Dengan 5 pilihan warna yang cantik Blue , DustyMint , DustyPurple , OliveYellow , Pink πŸ₯°
.
Sis dah fikir nak pilih warna yg mana satu ? πŸ€”

Kurung Thia by Nursafia

Ada yang tengah mencari baju kurung ? πŸ‘€
.
KURUNG THIA lah antara jawapannya!! Potongan baju yang longgar dan semestInya MINIMAL IRON πŸ₯°
.
Simple but sweet gitewwww 😚

Promo RM49
Np RM159

Erina Suit by Nursafia

Bergaya dengan ERINA SUIT untuk bersantai atau ke tempat kerja pun sesuai tau πŸ‘πŸ»
.
Nampak cantik bila digayakan πŸ₯°
.
Dengan hanya RM49 (daripada RM159) sis akan dapat padanan baju + seluar tau 😊
.
Grab sekarang kalau taknak ketinggalan πŸ˜‰

Izara Suit by Nursafia

Sis ada masalah bila nak keluar jalan-jalan atau pergi kerja tak tahu nak match baju , seluar , tudung warna apa ? πŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ˜ƒ
.
Meh admin bagi solution , sis beli suit confirm masalah sis selesai , antara koleksi suit dari NURSAFIA ada IZARA SUIT tau β˜ΊοΈπŸ‘
.
Simple but sweet giteeeww ❀️

Offer RM49
NP RM159

Nelly Suit by Nursafia

NELLY SUIT pun termasuk harga sale RM39 (daripada harga asal RM159) tau, apa tunggu lagi !! 🀩
.
Banyak pilihan warna dan saiz ni, takkan nak pilih satu je kan, lagipun sis beli 2 pasang je dah dapat penghantaran percuma πŸ₯°
.
*Tertakluk t&s okei?

Wafa Suit Bu Nursafia

WAFA SUIT ni antara paling hot selling tau , dah ramai customer admin yang dah grab πŸ”₯

Harga PROMO RM49 sepasang sahaja 😘

Daisy Kurung by Haurabelle

Semenjak ni ramai betul yang buat kenduri sampai tak sempat laaa nak survey baju2 yang sesuai 🀧
"Nasib baik ada Haurabelle, sebab Koleksi2 Haurabelle semuanya up to date + banyak pilihan warna yang boleh di dapatkan, So senang pilih2 setel" πŸ™ˆ

Dewi Long Blouse By Haurabelle

Ramai yang tertanya2 Dewi long blouse ni baju macam mana ye? So nah kita share details Dewi 🀩
.
Harga Promosi RM 39
Normal price RM69

πŸ“Œ Cutting standard
πŸ“Œ Material Premium Como Crepe (Lembut ,xpanas n xmelekap)
πŸ“Œ Belah bertindih
πŸ“Œ Hidden zip (bf friendly)
πŸ“Œ Long sleeve
πŸ“Œ Back Pleated
πŸ“Œ Split curve
πŸ“Œ Round neck
πŸ“Œ Right side pocket
πŸ“Œ Available size S-XXL
πŸ“Œ Ready stock

Shoulder Bag

Product ready stock

Size : W 18cm x L 7cm x H 12cm (Medium)
Capacity : Boleh muatkan telefon bimbit size 6inci, purse kecil/medium ada daily used.
Style : Sesuai digayakan remaja dan dewasa
Material : PU Leather
Bukaan Bag : Button magnet
Tali bag : Panjang
Chain Type : Plastic gold
Compartment : 1
Gred AA

Price RM23.60

Planner Book 2022

πŸŽ€ PLANNER BOOK 2022 πŸŽ€

Wahhh #PlannerBook2022 lebih tebal dan content lebih mantap la korang!😱

Kini #PlannerBook2022 mempunyai 200 muka surat. Bestnyaaaa 🀩

Ruangan menulis lebih besar. Dan paling best ada 18 muka surat kosong / bergaris untuk korang melukis atau mencatat sebarang info menarik.

Nak tgk koleksi click link di bawah ya.

Liana ByReefa

Wherever you go, go with your heart.

Travelog / Vacation / Voucher / Cupon

Bonus Binanza 3.3

Bonus bonanza 3.3 masih on gaissss.. cepat2 click. Tengok apa yg menarik. The best offer and codes from online marketplaces ans store. All in one place. Shopee ada, lazada ada, pomelofasion ada, jdsport ada. Click link cuci mata 🀩

RFID Touch & Go

Dengar2 tahun depan semua plaza tol dah start kena pakai RFID kan? Tak yah pening-pening, korang beli je kat Shopee, siap ada detail cara nak pasang lagi. πŸ€“ Kita pun nak kena belila ni...

Jom support kedai kita

Jgn lupa claim vaucher

Colmar Tripicale

Nak tak feeling ala-ala berada di France dengan suhu sejuk?

Nah boleh buat staycation di Colmar Tropicale, tak payah la nak hadap jem di Cameron Highland tu 🀣

Pakej 2H1M termasuk
βœ…Penginapan 1 malam
βœ…Breakfast
βœ…Lunch @ Dinner
βœ…Entrance fee Japanese Village dan Rabbit Park

Harga RM150/pax

Beli disini terus

#stayflyxadventure #cuticutimalaysia

Aquaria

Siapa plan nak bawa anak-anak tengok kehidupan laut, bolehlah book tiket kat sini πŸ˜‰
RM45

Selangor Farm In The City

Range price RM30-RM56

12.12 Sale

Korang, sale 12.12 nak dekat dah. Kat sini sis share link shopping. This is the best offers and codes from online marketplaces and stores. Semuanya all in one place. Nak tengok2 terus click sini ya

Black Friday Deal

U oll offer still onzz. Jangan lupa shopping kat sini terus..😍

Nestle Voucher

Submit your vaccine registration and get a RM20 voucher to spend in Nestle Lazada!

DIY Saliva Test covid-19

Saliva test kit offer gais. Boleh beli sini.
RM3.80

Pay Day Sale 25th

All Shopping Cupon

Your one-stop destination to find the best online promos & discounts in Malaysia

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE