The story of Booster C Whitening Advance 🍓🍓

🦋Mai nk story sikit sejarah & asal usul Booster C Whitening Advance ni

Dulu nama dia vitamin c Rosehip Uk .. tapi kami ubah & upgred formula ke bentuk serbuk .. sbb 1st , serbuk lg cpt menyerap ke tubuh berbanding pil .. dan kami letak juga glutathione utk double triple boost kecantikan kulit .. kalau yang pil dulu , tak ada gluta ye 😉 .. yang Booster C ni ada glutathione & hyluronic & strawberry extract..sbb tu utk permulaan botol 1st and 2nd makan ni kulit tegang & kencang elastik mcm buat botox tp ni tak payah sakit2 cucuk botox sbb Booster C ni dh padu .. kalau utk putihkan kulit tu mgkin ambik masa juga ,tapi kalau utk repair skin yg kendur , anti aging , jerawat itu paling cpt nmpk efek ..walau bgaimapun semua tu bgantung pda tubuh seseorang la ada cpt ade lambat .. Booster C Whitening 100% vitamin c tulen tak ada campuran sbb tu la jgn pelik kalo rasanya agak masam , masam mcm 30 biji lemon .. kami tak letak gula pemanis sbb utk consume harian tak ini digalakkan ambil yg manis2 ..Produced direct from Uk ye .. high strength & jgn risau ianya Halal lulus labtest❤️

Labs Test 🍓🍓🍓

Ada lagi ke yang ragu ragu nak cuba BCW ADVANCE ??

nak skin,syantik,sihat cerah sekata meh la cuba booster c whitening advance,memg berbaloi sangat2 dengan harga yang berpatutan,kesan dia jangan cakap ler memang terbaik..👍

#boostercwhiteningadvance
#supplementuntuksihatdancantik
#purevitc
#bcwadvance

Nahhh kita tunjuk dah ni ada kelulusan KKM dan MESTI uolss.. Yang masih ragu ragu lagi tu tak tau nak hbaq la..😊

Saya jual saya consume 🍓🍓

🍓🍓 BCW-ADVANCE 🍓🍓

Bermula dari kanak2 yg berumur 1 2 tahun sehingga dewasa.
Yg makan ubat hospital mahupun supplement lain juga Boleh cuba

JANGAN TAKUT !

Segala pemasalahan Boleh rujuk pada kami. Kami sedia membantu uolls menjawab segala soalan dan akan cuba bagi penyelesaian yg TERBAIK👍🏻

Dgn harga yg berpatutan sahaja satu botol, kesihatan korang terjaga dan kecantikan terpelihara 😉


Testimoni #1


Testimoni #2


Testimoni #3

Nak tahu lagi banyak boleh klik di link saya 😘😘

Since ramai yang tanya kebaikkan dan fungsi BCWA 🍓🍓🍓 meh saya share sikit 😘😘

*Kebaikan dan fungsi Booster C Whitening Advance*

❤Mencerahkan kulit wajah dan badan yg gelap akibat sunburn
❤Memudarkan parut jerawat dan badan
❤Mengurangkan kulit berminyak
❤Merawat kulit yang bermasalah.
❤Merawat kulit kering
❤Merawat tumit merekah
❤Merawat kulit kusam
❤Merawat eye bag
❤Merawat resedung dan alergi
❤Menguatkan kuku
❤Menguatkan rambut yang rapuh
❤Stabilkan hormon (wanita)
❤Meningkatkan HB dalam darah
❤Merangsang penghasilan kolagen dari dalam
❤Mengekalkan keremajaan kulit (awet muda)
❤boleh dimakan ibu hamil,berpantang dan menyusu badan
❤Mempercepatkan proses penyembuhan luka
❤Menggebukan kulit wajah & seluruh badan


Ibu mengandung 🤰🤰

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE