Crimebites Chocolate Chunk Cookies

Handmade aromatic cookies coated with Callebaut Chocolate

HD Webcam 🎥

Makes your zoom meeting experience extra bomb 💣

Alamak sekarang kena WFH kan😭 Nak meeting via googlemeet, Zoom, tapi camera laptop tak cantik. Ada dekstop tapi takde camera.

Macam mana ek. Students pun kena ODL kan? Nak buat presentation tapi tak clear. Memperkenalkan.....HD Webcam!🤩

Drone 998

Drone for beginners, let's go!

Taktau nak buat apa weekend nanti? Haa apa kata kita isi masa lapang main drone. Dan lepas ni korang takyah susah2 cari bag nk simpan drone ni dekat mana. Sebab kami bagi FREE bag sekali! Yang nak berjinak2 dengan drone boleh cuba🤩 (RM129)

Drone Falcon

I have 1080p camera quality!

Nak cuba main drone canggih but you're under a budget? Memperkenalkan Falcon Drone Quadcopter! Yup ini drone for beginners. Mempunyai camera quality 1080p, senang utk dikawal & drone ini ada function yg boleh follow korang! (RM199)

Mini Vacuum Baseus —

Makin mudah nak sedut habuk!

Sesiapa suka makan tumpah dalam kereta, ada anak makan biskut cekedis eh tetiba banyak serbuk tumpah, ya Allah stress! Guna je Mini Vacuum Baseus, settle kerja korang👍

To order click here

Powerbank Joyroom

10,000mAH and I'm so slim

Charge 3-4 kali pun powerbank boleh guna lagi. Ada warna hitam dan putih. Ringan, slim senang dibawa kemana-mana. Travelling/hangout tak perlu risau phone habis battery🔋

Stunt Car

Hobi baru anak! Jangan kasi dia main phone.

Hello mak ayah kat luar sana jangan bagi anak anak main phone and tab aje! Apa kata korang bagi diorang main stunt cars ni? Barulah keluar sikit peluh diorang ye dak! Bawak atas permukaan kasar boleh, nak langgar langgar pun boleh. Tak rosak punya.

Ada 4 warna: kuning/biru/merah/hijau

(RM70)

Mini Hand Sensor Drone

I can fly within your commands

APA?! HAND SENSOR DRONE?

Korang boleh imagine tak a mini flashy drone tu korang boleh baling je, pastu boleh kawal guna tangan korang?! Macam ala ala magic gitu! Peminat drone wajib ada ni dalam collection 🤩

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE