PAYDAY SALES FREE POSTAGE 25 JAN-2 FEB 2022

2 pasang ke atas FREE SHIPPING โ€ผ๏ธ

[ PROMO FREE POSTAGE 25 JAN - 2 FEB 2022 ]
.
Meh sini admin belanja gambar ada warna yang sis berkenan tak ? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿฅฐ

. SAIZ S SAMPAI 3XL

Nak join payday sales? Sis beli 2 pasang ke atas , sis dah boleh dapat postage percuma tau. OMG!!! *Tertakluk t&s okei? ๐Ÿ˜
.
Let's Celebrate Together PAYDAY SALE โค๏ธ

SAFWA SUIT

[ PROMO FREE POSTAGE 25 JAN - 2 FEB 2022 ]
.
SAFWA SUIT ni sis dah ada warna apa ? ๐Ÿ™ˆ
.
Admin dah ada semua warna tau , haa ada warna Mulberry, NavyBlue, AquaBlue, DarkChoc, SmokeyWhite, AnchorGrey, PaleMarigold, PickleGreen, DarkGreen , mana satu pilihan sis ? ๐Ÿ˜š
.
Banyak pilihan warna dan saiz ni, takkan nak pilih satu je kan, lagipun sis beli 2 pasang je dah dapat penghantaran percuma ๐Ÿฅฐ
.
*Tertakluk t&s okei?

Click sini๐ŸŒน

HANAN SUIT

[ PROMO FREE POSTAGE 25 JAN - 2 FEB 2022 ]
.
Koleksi terbaru HANAN SUIT ada pelbagai pilihan warna bermula saiz S, M, L, XL, 2XL, 3XL tau sis ๐Ÿ˜˜
.
- Material soft comocrepe
- Nursing (zip) & Wudhu' Friendly
- Poket di kanan baju
- Pinggang separuh getah
.
Banyak pilihan warna dan saiz ni, takkan nak pilih satu je kan, lagipun sis beli 2 pasang je dah dapat penghantaran percuma ๐Ÿฅฐ
.
*Tertakluk t&s okei?

Click sini๐Ÿ˜Š

AURORA SUIT

[ PROMO FREE POSTAGE 25 JAN - 2 FEB 2022 ]
.
AURORA SUIT kembali lagiiiii~ โค๏ธ
.
Kalini ada warna baru tau yang akan menambat hati sis antaranya Mauve, GreyishGreen, Lavender, PersianBlue, PeachSalmon ๐Ÿคฉ
.
Banyak pilihan warna dan saiz ni, takkan nak pilih satu je kan, lagipun sis beli 2 pasang je dah dapat penghantaran percuma ๐Ÿฅฐ
.
*Tertakluk t&s okei?

Click siniโ˜บ๏ธ

ERIN SUIT

[ PROMO FREE POSTAGE 25 JAN - 2 FEB 2022 ]
.
Berita gembira admin nak bagi pada semua #nursafialovers , skrg ada promo free postage ๐Ÿ˜
.
Semua koleksi ada tau sis, haa yang mana dah lama aim ERIN SUIT pelbagai warna boleh lah join free postage sekarang ๐Ÿ˜˜
.
ERIN SUIT in PeachSalmon ni sentiasa menjadi pilihan hati admin ๐Ÿงก
.
Banyak pilihan warna dan saiz ni, takkan nak pilih satu je kan, lagipun sis beli 2 pasang je dah dapat penghantaran percuma ๐Ÿฅฐ
.
*Tertakluk t&s okei?

Clik disini utk beli๐Ÿ˜‰

HANI SUIT

[ PROMO FREE POSTAGE 25 JAN - 2 FEB 2022 ]
.
Pelbagai pilihan warna bermula saiz S, M, L, XL, 2XL, 3XL tau sis ๐Ÿ˜˜
.
- Material soft comocrepe
- Nursing (zip) & Wudhu' Friendly
- Poket di kanan baju
- Pinggang separuh getah
.
Banyak pilihan warna dan saiz ni, takkan nak pilih satu je kan, lagipun sis beli 2 pasang je dah dapat penghantaran percuma ๐Ÿฅฐ
.
*Tertakluk t&s okei?

Clik disini utk beli๐Ÿ˜‰

ALICE SUIT

[ PROMO FREE POSTAGE 25 JAN - 2 FEB 2022 ]
.
Pelbagai pilihan warna bermula saiz S, M, L, XL, 2XL, 3XL tau sis ๐Ÿ˜˜
.
- Material soft comocrepe
- Nursing (zip) & Wudhu' Friendly
- Poket di kanan baju
- Pinggang separuh getah
.
Banyak pilihan warna dan saiz ni, takkan nak pilih satu je kan, lagipun sis beli 2 pasang je dah dapat penghantaran percuma ๐Ÿฅฐ
.
*Tertakluk t&s okei?

Clik disini utk beli๐Ÿ˜‰

NELLY SUIT

[ PROMO FREE POSTAGE 25 JAN - 2 FEB 2022 ]
.
Pelbagai pilihan warna bermula saiz S, M, L, XL, 2XL, 3XL tau sis ๐Ÿ˜˜
.
- Material soft comocrepe
- Nursing (zip) & Wudhu' Friendly
- Poket di kanan baju
- Pinggang separuh getah
.
RM49 sahaja untuk sepasang baju dan seluar (Normal price: RM159) ๐Ÿ˜‰
.
Yang sedang scroll FB hari ni, boleh usha-usha NELLY SUIT , Ada 7 pilihan warna lagi untuk sis sesuaikan dengan citarasa sis ๐Ÿ˜˜
Banyak pilihan warna dan saiz ni, takkan nak pilih satu je kan, lagipun sis beli 2 pasang je dah dapat penghantaran percuma ๐Ÿฅฐ
.
*Tertakluk t&s okei?
.

Clik disini utk beli๐Ÿ˜‰

AFIFA SUIT

Mempersembahkan warna warna dari AFIFA SUIT ๐Ÿ”ฅ
.
- Material High Quality comocrepe
- Baju Labuh + Seluar Longgar
- Mesra wudhu & Mesra ibu menyusu
- Cutting A cut
- Baju dan seluar ada poket
- Pinggang separuh getah boleh ditarik 3-4 inci
.
Apa tunggu lagi sis ? meh penuhkan almari dengan koleksi Nursafia ๐Ÿฅฐ

Clik disini utk beli๐Ÿ˜‰

THIA KURUNG

Ada yang tengah mencari baju kurung ? ๐Ÿ‘€
.
KURUNG THIA lah antara jawapannya!! Potongan baju yang longgar dan semestInya MINIMAL IRON ๐Ÿฅฐ
.
Simple but sweet gitewwww ๐Ÿ˜š

Clik disini utk beli๐Ÿ˜‰

RIYYA SUITT

Riyya Suit ๐Ÿ’•
.
- Material soft comocrepe
- Cutting terletak dan sangat selesa pakai
- Nursing (zip) & Wudhu' Friendly
- Poket di kanan baju & seluar
- Tahan lasak & mudah jaga.
- Pinggang seluar separuh getah
.
Warna kegemaran ramai ni, warna pink. Mestilah ready stock , dah ready nak cop ke tu? ๐Ÿ˜๐Ÿคฉ

Clik disini utk beli๐Ÿ˜‰

FIONA KURUNG

Kurung Fiona secantik ni hanya RM49.00 je utk sepasang?

Ha terlopong mulut tengok harga kan? ๐Ÿ˜ฑ
Ini bukan cubaan , ini betul-betul!! Sis perlu kejar sekarang sebab sale RM49 ni bakal tamat tak lama lagi! OMG cepat~

โ€ข Material: COMO Crepe
โ€ข Ada saiz S sampai 3XL

Clik disini utk beli๐Ÿ˜‰

KURUNG DALILA

[ PROMO FREE POSTAGE 25 JAN - 2 FEB 2022 ]
.
KURUNG DALILA pun PROMO RM49 sepasang tau sis , sis dah ada warna apa ? ๐Ÿ˜˜
.
Untuk free postage sis boleh campur dgn mana mana koleksi yg sis berminat tau , meh pakat dengan kawan beli sama sama ๐Ÿ˜‰
.
Banyak pilihan warna dan saiz ni, takkan nak pilih satu je kan, lagipun sis beli 2 pasang je dah dapat penghantaran percuma ๐Ÿฅฐ
.
*Tertakluk t&s okei?

Click sini utk beli

LAILA KURUNG

SK067B - Eggplant
SK067C - Just Blue
SK067D - Dark Pink
SK067E - Space Blue
SK067F - Dark Grey
SK067G - Mint Green
SK067H - Emerald

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”

๐ŸŒธMaterial: Soft Como Crepe
๐ŸŒธMesra ibu menyusu
๐ŸŒธCutting A cut
๐ŸŒธBaju ada poket
๐ŸŒธPinggang separuh getah boleh ditarik 3-4 inci

Clik disini utk beli๐Ÿ˜‰

BLOUSE MARYAM

[ PROMO FREE POSTAGE 25 JAN - 2 FEB 2022 ]
.
BLOUSE MARYAM PROMO RM29 sehelai tau sis , sis dah grab ke belum tu ? ๐Ÿ˜„
.
Banyak pilihan warna dan saiz ni, takkan nak pilih satu je kan, lagipun sis beli 2 pasang/4 helai je dah dapat penghantaran percuma ๐Ÿฅฐ
.
*Tertakluk t&s okei?

Click siniโ˜บ๏ธ

BLOUSE AYDA

Berita baik buat semua kesayangan admin yang NURSAFIA ada keluarkan blouse kesukaan ramai BLOUSE AYDA โค๏ธ
.
- Material soft comocrepe
- Cutting terletak dan sangat selesa pakai
- Jahitan kemas berkualiti
- Nursing & Wudhu' Friendly
- Poket di kanan baju
- Tahan lasak & mudah jaga
.
Ada 5 pilihan warna DarkRed , DustyGreen , PaleYellow , PinkPurple , JustBlue ๐Ÿ˜
.
Mana satu warna favourite sis ? ๐Ÿฅฐ

Clik disini utk beli๐Ÿ˜‰

BLOUSE HUMRA

[ PROMO FREE POSTAGE 25 JAN - 2 FEB 2022 ]
.
Pelbagai pilihan warna bermula saiz S, M, L, XL, 2XL, 3XL tau sis ๐Ÿ˜˜
.

Berminat dgn blouse yang tak perlu iron , haa BLOUSE HUMRA lah jawapannya dengan hanya PROMO RM39 (drpd RM75) sis boleh pilih warna apa yg sis nak ๐Ÿ˜˜
.
Mudah dibawa , tak perlu iron ๐Ÿ˜Ž
.
Banyak pilihan warna dan saiz ni, takkan nak pilih satu je kan, lagipun sis beli 2 pasang je dah dapat penghantaran percuma ๐Ÿฅฐ
.
*Tertakluk t&s okei?

Clik disini utk beli๐Ÿ˜‰
OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE