“A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing.”

NF LUXURIOUS / NS MAKEUP & BEAUTY

A freelance makeup artist since 2017
A skincare entrepreneur for #ceobosstrulooks since 2020 & #obsessskin
A freelance drafter for architecture & civil since 2013

Any inquiries do click the link below 😊

Top Picks for Truskin

Top Recommendations

👍🏻 TRUSKIN MICELLAR

• Pencuci harian
• Bonus boleh remove makeup yang degil
• Watergel based
• Cairkan minyak dan kekotoran dengan cepat dan mudah
• Tak keringkan kulit

👍🏻 TRUSKIN ESSENCE TONER

• Main focus untuk repair skin dna melanin dan boost hydration dari dalam kulit
• Cegah pigmentasi daripada terbentuk
• Hexapeptide blok cahaya daripada sampai ke dermis
• Bantu untuk stimulate semula sel
• Prevent dari kehilangan air

👍🏻 TRUSKIN MOISTURIZER

• Pelembap yang merawat
• Supply sehingga 72 jam kelembapan
• Membantu masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, tona tak sekata and pori2 terbuka
• Tak melekit dan cepat meresap

👍🏻 TINTED MOISTURIZER

• Pengganti foundation
• Lebih ringan, tak melekit, mudah blend
• Boleh guna setiap hari
• Ada spf50 PA+++
• Matte finish
• Ada 3 code yang available (vanilla, sand & taffeta)

👍🏻 Truconceal Instant Moisturize

• Kurangkan garis halus
• Cover lebam bawah mata
• Tutup cela
• Sebagai corrector semasa makeup
• Tutup pori2 yang terbuka

Kaya dengan bahan2 seperti vitamin E, jojoba oil, argan oi and apricot seed oil.


Recommendation #1

Hey #truskinlovers 💓

TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER the best “triple action formulas” in one jar!

72hrs hydration
Brightening
Repairing

Sangat lah high demand sbb bagi results yg proven pada skin. Korang yg blom pernah cuba, TRYME MINI is the best option🥰

🚗 COD TELOK AIR TAWAR ONLY ‼️
🚚 POSTAGE EVERYDAY BEFORE 5PM ‼️

Price are not included with POSTAGE & COD‼️

www.wassap.my/60175935440/naktrymemoisturizer

Recommendation #2

Wow!woww!omgeee😱

No wonder lah asyik sold out Truskin Micellar Gel Cleanser ni. Save time! Satu tube ni akan selamatkan skin korang. Cuci bersih segala mekap. Wahh best!

❌Wet tissue
❌Cotton pad
❌Alcohol,SLS,Paraben

✔️Soothes & Hydrates
✔️PH balance

P/s: Kalau x pakai mekap korang buat cuci daily macam biasa okey.

🚗 COD TELOK AIR TAWAR ONLY ‼️
🚚 POSTAGE EVERYDAY BEFORE 5PM ‼️

Price are not included with POSTAGE & COD‼️

www.wassap.my/60175935440/nakmicellartruskin

Recommendation #3

HYALURANIC ACID ingredients Killer utk BOOST SKIN HYDRATION💧

Salah satu ingredient dalam TRUSKIN Essence Toner.

Skin akan remain moist! Nak skin lembab tak kering dan kusam korang kena standby this baby hexa.

Salah satu ingredients dlm Truskin Essence Toner ialah CANTELLA ASIATICA.

Natural Ingredients “pegaga”, sgt popular dlm skincare dan mempunyai banyak manfaat.

Feedback pengguna Essence Toner ramai yg dapat “SKIN GLOW” disebabkan oleh cantella asiatica.

Wow! Bestkan skin glow👏🏻🥰

🚗 COD TELOK AIR TAWAR ONLY ‼️
🚚 POSTAGE EVERYDAY BEFORE 5PM ‼️

Price are not included with POSTAGE & COD‼️

www.wassap.my/60175935440/naktonertruskin

Recommendation #4

Fakta korang kena tahu “KENAPA RAMAI YG SUKA PAKAI TINTED SUNBLOCK TRULOOKS?”

💪🏻SAVE BUDGET 2 in 1
1. Fungsi sbg sunblock
2. Dah ade siap coverage yg medium sesuai utk daily tak payah susah2 pakai bedak @ foundation tebal

💪🏻SAVE TIME
- sgt cepat siap sesuai sgn mak2 zaman moden nak cepat tapi still nak melawa

💪🏻WATER BASED FORMULATION
- Skin tak akan clog pores dan tak naik jerawat sbb asas air bukan minyak

💪🏻SKIN TREATMENT
- ade HA, ALOE VERA & VIT E sbg penjagaan skin

Korang dah ade ke Tinted Sunblock Trulooks? Feveret mua2 Malaysia tau especially MUA BELLAZ🥰

🚗 COD TELOK AIR TAWAR ONLY ‼️
🚚 POSTAGE EVERYDAY BEFORE 5PM ‼️

Price are not included with POSTAGE & COD‼️

www.wassap.my/60175935440/nakminitintedtrulooks

Recommendation #5

KENAPA PAKAI CONCEALER?

Concealer- HIDE IMPPERFECTIONS & FACE DIMENSION.

TRUCONCEAL plg full coverage most wanted! Ada 6 shades power2 blaker. Korang refer kod ni beserta fungsinya:

Mocha👉🏾Contouring boh la kat dahi, keliling muka, btg hidong, bgi muka kecik, idong mancung
Caramel👉 Orange korekter utk padam segala parut/ dark circle
Amber👉🏽 Tak yah cukuq kenin boh hat ni saja
Tafetta👉🏼 Naikkan pipi yg tersorong-sorong
Vanilla👉🏻 Conceal bawah mata/ highlighter
Scarlet👉🏻 Highlighter

🚗 COD TELOK AIR TAWAR ONLY ‼️
🚚 POSTAGE EVERYDAY BEFORE 5PM ‼️

Price are not included with POSTAGE & COD‼️

www.wassap.my/60175935440/naktruconceal

Cleansing Balm

Best Sellers‼️

Langkah pertama untuk dapatkan kulit yang cantik dan sihat adalah membersihkan wajah dengan sempurna.

Cleansing balm sangat membantu untuk membuang segala kotoran dan sisa makeup berbanding hanya dengan pencuci muka berasaskan gel atau foam.

Antara kelebihan menggunakan cleansing balm obsess :
✅sesuai untuk semua jenis kulit
✅menghilangkan sisa makeup dengan bersih
✅kulit tidak kering
✅multifunction ( juga boleh membuang whitehead & blackhead di wajah )

🚗 COD TELOK AIR TAWAR ONLY ‼️
🚚 POSTAGE EVERYDAY BEFORE 5PM ‼️


01

Recommendation #1

Combo CLEANSING BALM 3 in 1 + Cleanse Face Pad only RM65 exc postage‼️


02

Recommendation #2

Combo CLEANSING BALM 3 in 1 only at RM57 exc postage‼️


03

Recommendation #3

Single CLEANSING BALM at RM20 only exc postage‼️


OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE