ЛЕНКА

Уметност добиена со игла и конец

Рачно изработени декоративни везови

Производи

Декоративни везови

Изработуваме custom-made везови со илустрација и/или текст по ваш избор.

.

Може да изберете и некој од објавените везови кои може да ги видите во продолжение или во Highlights: ЛЕНКА на нашиот инстаграм профил.

.

Бидејќи секој вез се изработува по нарачка, можни се модификации на веќе објавените модели.

.

Обрачите се достапни во две големини: со дијаметар 13cm и 15сm. Во многу ограничени количини достапни се и украсни обрачи, темно кафеави со шара како дрво, во кружна или повеќеаголна форма.

.

Цената на везот зависи од дизајнот и големината на обрачот, а се движи помеѓу 500 и 1000 денари. За украсен обрач се доплаќа 100 денари.

Нови производи (НАСКОРО)

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE