SLYMOCHOCO

Terima kasih kerana berminat dengan produk slymochoco

Seblm tu meh Alisya story dlu apa yg best sgt slymochoco ni.
Punya la power dan pantas kesan slymochoco ni tak perlu nak tunggu seminggu ‼💪..hah baru ja ambil 1 biji dah turun 1 kilo..mcm tak percaya kan.

#kunyah2jekurus
#kunyahgulagulajadikerengga

SLYMOCHOCO produk slim pertama berasaskan coklat.

❎BYE-BYE GEMUK!!
❎BYE-BYE BUNCIT!!
❎BYE-BYE BOROI!!

Darra White

Terima kasih kerana berminat dgn produk Darra White

Seblm tu meh Alisya story dlu apa yg best sgt darra white ni.
Punya la power dan pantas kesan darra white ni ni tak perlu nak tunggu seminggu ‼💪..hah baru ja ambil 1 tin darrawhite dah boleh nampak kesan seawal 4 hari..mcm tak percaya kan.

#kunyah2jeputih
#pejamcelikdahputih

DARRA WHITE produk whitening pertama berasaskan candy.

❎BYE-BYE JERAGAT
❎BYE-BYE KULIT KUSAM
❎BYE-BYE KULIT GELAP

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE