OIL AND GAS COMRADE

Bagaimana nak kerja OIL & GAS?

Anda semua tertanya-tanya macamana nak kerja dalam bidang OIL & GAS kan?

SEBAB TU SAYA BUAT PROGRAM NI!!

Ada beberapa soalan yang selalu sangat saya dapat berkenaan kerja OIL & GAS ni. Antaranya-

1. Kerja o&g tu macamana?
2.Kerja o&g tu di mana?
3.Apa kelayakan untuk kerja o&g
4.Takde spm boleh kerja ke?

Jadi saya nak kongsi semua jawapan soalan soalan tu dengan anda semua dalam program ni.

NEXT PAGE ➡️

OBJEKTIF PROGRAM

Apa yang anda dapat dalam program ni?

1 . Tahu apa itu oil and gas industry

2 Attract Recruiters via LinkedIn platform

3 Master Oil & Gas Interview Question

4 Identify common mistakes in job hunting

Requirements
Diploma or Degree Holder or higher
SPM leavers (for permanent and long contract jobs)
Fresh Graduate & Experienced are welcomed
Technical Background i.e.. Engineering, Science, Geology, Physics, Mathematicians, Chemist, Computer, Materials etc
Non Technical Background i.e Finance, Business, HR, Account, Law, Culinary, Sales, Psychology, Bio Science
Description
Are you currently seeking to join/work in oil & Gas Industry but don’t know how? or You already in this industry but looking for better opportunities? Then this is the right course for you!

In this module we will teach you from a to z how to find job in Oil & Gas

14 Courses in 1

1) Oil and Gas Overview
2) Which Section of Oil and Gas You Need to Choose
3) List of Oil and Gas Players in Malaysia
4) How to Apply Oil and Gas Jobs via Jobstreet and Linkedin
5) How to Create Oil and Gas Resume Format
6) How to Match our Experience with Oil and Gas
7) How to create Experience without Experience
8) How to Write Certificate and Training in Resume
9) Oil and Gas Interview Questions
10) How to Answer Hard Question Oil and Gas Interview
11) How to Negotiate Higher Salary
12) Setup Linkedin for Oil and Gas Recruiters
13) How to Direct Message Recruiters and Managers to Get Interviews
14) How to get Overseas Job via Linkedin

By end of this course, you will be able to implement the knowledge gained from the module to increase your chance in secure a new job in Oil & gas Industry or upgrade your current position. Oooo

01

GAJI LUMAYAN

Anda semua boleh layan video ni di youtube berkenaan dengan gaji kerja oil and gas

Video gaji kerja oil and gas
02

TESTIMONI PROGRAM

Dalam video ni anda akan dapat tengok video video yang dihantar dari peserta dari program ni yang berkongsi tentang hasil dari program ni

VIDEO PESERTA PROGRAM
OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE