Pastrim Kimik & Lavanderi Leal

Rruga më e mirë për të larë rrobat tuaja

Të dashur klientë!
Mirësevini në pastrimin tonë kimik!
Më poshtë po ju paraqesim disa nga shërbimet tona:
1. Pastrim Kimik
2. Lavanteri: pastrim,larje ,shplarje tharje rrobash,fustan nusesh dhe të gjitha rrobat e mundshme.
3. Larje ,shplarje por dhe tharje tekstilesh, divanësh,kolltuqesh,tapete,mokete,karrike në ambjente shtëpish,hotelesh,zyrash dhe lokalesh me solucion antibacterial.
4. Larje lyerje xhupash,xhaketash,pantallona lëkurë si dhe ndryshim ngjyre.

Shërbimi dhe cilësia e larjes dhe eleminimit të njollave bëhet nëpërmjet makinerisë tone bashkohore dhe solucioneve apo detergjenteve specialë. Lavanteria dhe detergjentët janë te çertifikuar sipas standarteve europiane ,për një pastrim dhe higjenifikim total sa më cilësor. Pastrimi ynë kimik mund të pastrojë dhe njollat më të vështira dhe të pamundura.Gjithashtu ne lajmë dhe pastriojmë uniforma mjekësore ,ushtarake, profesionesh të ndryshme,materiale restorantesh,hotelesh dhe shumë lloje të tjera. Me pak fjalë të dashur klientë ne lajmë,pastrojmë dhe higjenifikojme cdo lloj tekstili,qofshin këto veshje,mobilje,batanie dhe të tëra llojet e mundshme. Proceset e seleksionimit,cilësia ,siguria, higjenizimi, larja, tharja,dezinfektimi deri tek paketimi jane te kontrolluara në mënyrë të përkryer nga ne.
Ju lutemi të dashur klientë na testoni na besoni në mënyrë që cilësine dhe shërbimin tone ta provoni. Gjithashtu transporti është falas! Për cdo të interesuar na kontaktoni: TEL:0686169177
PASTRIM KIMIK “ LEAL”
ZGJIDHJA ME E MIRE DHE ME E LIRE PER JU
Adresa: Unaza e Re ,Rruga Mikel Maruli perball UNION BAR.
DHE MOS HARRONI KLIENTI ESHTE MBRETI PER NE!💁

LISTA E ÇMIMEVE

Pastrim Kimik Leal

Na ndiqni në kanalin tonë në YouTube

🏷️Cilësia e jetës në kohët që jetojmë përveç ushqimit dhe njërëzve që kemi pranë ndikohet në mënyre të pashmangshme edhe nga rrobat që mbajmë veshur gjatë ditës duke u bere pjesë e jona dhe duke ndikuar në jetën tonë për mirë ose për keq!Kujdesuni për rrobat tuaja dhe ato do të kujdesen për ju!

Pse Pastrim Kimik Leal?

Dry Cleaning & Laundry Tirana

Proçesi i trajtimit të njollave!

Larje Divane Dysheke Kolltuqe Karrike

Higjena është baza e shëndetit !

Sipas Mjekësisë Dyshekët apo Divanët duhet të lahen të paktën 1 herë në vit . Neve ecim në shtëpi krijojmë pluhur, ulemi dhe përsëri krijojmë pluhur. Tre janë kushtet themelore për shumimin e baktereve dhe mikrobeve errësira,ushqimi dhe lagështira. Te gjitha këto gjënden në ambjentin e shtëpise.

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE