PRINCESS SQUAD 👑

JANA INCOME LUMAYAN

Agent yang serious nak jana income lumayan diperlukan ✅

Apa Status anda sekarang?
- Student ❓
- Suri Rumah ❓
- Fresh graduates ❓

Jangan risau tentang status sebab kita nak berjaya kan🔥

Kelebihan join Princess Squad 👑

1. Anda akan diguide dari zero to hero ✔️

2. Personal coaching dari saya sendiri ✔️

3. Reward bulanan yang lumayan ✔️

4. Akan mendapat Business class secara PERCUMA ✔️

5. Ada dalam circle yang positive ✔️

6. Dapat jana income 4-5 angka sebulan janji perlu komited dan semangat ✔️

Our Flavour 🤩

RIELKIES adalah produk keluaran daripada Aeril Zafrel

Rielkies ada 3 flavour yang menjadi kegilaan ramai orang😉

Nak tahu lebih details boleh tengok
dekat bawah okay👍🏻

01

COOKIE CRUMBS (New flavour)

Cookie crumbs merupakan gabungan antara chocolate premium + cookie crumbs oreo 😍

Cookie crumbs jadi top selling walaupun baru je dikeluarkan

02

RIEL BALL

Riel ball jugak antara top selling sebelum ni sebab antara chocojar lain Rielkies keluarkan jenis bebola.

Riel ball dapat permintaan yang tinggi sebab keunikannya😉

Tak lupa juga Rielkies tub merah ini mempunyai gabungan antara chocolate premium + berry 😍

Tak pelik bila Rielkies jadi pilihan kan😳

03

RIEL MINI CRUNCH

Rielkies keluarkan dua jenis cereal menggunakan tub merah ✅

Riel mini crunch jugak menjadi pilihan ramai orang sebab chocolate yang digunakan chocolate premium😍

Beza chocolate premium ni sebab rasa dia tak manis, memang jadi pilihan laa kan😆

Ramai tak suka chocojar kalau jenis yang manis tapi Rielkies memang tak manis + tak muak 👍🏻😊

Dengan ada berry lagi neutralkan rasa dia, bila tengah makan Rielkies tergigit berry memang sedap sangat🤩

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE