Assalamualaikum..

Cik azni sini...

Hei wak..
Awak kena tengok apa saya jual tau!

Tak beli 3 4 item
Beli laa 1 tau!

Setiap RM1 akan diinfaq ke Tahfiz / Masjid atau tabung NGO seperti Sahabat Care Ustazah Asma Harun

Meh laa beli 1
1 je nak infaq ni nak bagi saham kita masuk Syurga Nanti

Thanks Dear
Beli tau

Cik azni azizan
0192316786

MASCARA HMK BY MELVINS

Recommendation #1

ماشاء الله
Beli Mascara dapat 2 free gifts! Bestkan?

MASCARA
KEKASIH by The Melvins

🎈BEST SELLING
Mascara

RM39.00

FREE LIPTINT & LIPMAGIC

KELEBIHAN

– melentikkn bulu mata
– melebatkan bulu mata
– kualiti fiber
– mudah ditanggalkan
– tidak menghitamkan bawah mata
– mata lebih terserlah dan memukau
– big eye effect
– pakaging ekslusif

Cara cuci

– basahkan muka, biarkan beberapa saat dan boleh cabut menggunakan jari.

Teringin?
Wasap.my/60192316786/Mascarag

Dropship dialu alukan

#mascara #lipstik #lipgloss #foundation #mascarabymelvins #hmkmascara #melvinsmascara #maskarabysyatilla #mascarabykekasih #hmklockdown #hijabmatakekasih #1kekasihcukupke
#dropshipwantedmalaysia

Recommendation #2

BLACKHEAD CLEANSER

Blackhead
Nak buang sakit?
Meh try clear blackhead cleanser CBC ni. Hanya RM35 tahan 2 3 bulan

Lepas ni muka licin mulus! Tanpa sesaknya blackhead dimuka anda! Pasangan anda, anda anak! Buah hati anda!!

Geramkan?? Kita nak picit depa lariii kan??? 😏

Mau try?

Wasap.my/60192316786/cbc

#clearblackhead #clearblackmurah #clearblackheadcleanser #clearblackheadmalaysia
#pos1malaysia

External link

Recommendation #3

Wajib Cuba! 👄

🎈Melembapkan kulit
🎈Buang sel sel mati
🎈Mengurangkan gelap pada bibir
🎈Mengatasi masalah bibir kering
🎈Mengatasi masalah bibir merekah
🎈Merawat masalah bibir mengelupas
🎈Menjadikan bibir pink semulajadi

SCRUB BIBIAQ

Recommendation #4

Write 1-2 sentences describing what followers will find when they tap the link.

LIPTINT BY NEEDA BEAUTY

Recommendation #5

BODY BUTTER

Recommendation #6

FOOT SCRUB

Recommendation #7

Jaga Kulit Jom!

Bagusnya Body Scrub by Filla Beauty

🎈Melembapkan kulit
🎈Home Made
🎈Lindung kulit ada vitamin C & E
🎈Buang Sel kulit mati
🎈Memudarkan tanda & parut gelap

#kulitmulus #kulitberseri #kulitgebu #kulitkering #kulitbadanberparut #selulit #vitaminc #antiradangkulitbakar

Recommendation #8

🐟 *Harga ikan kering/* *Bilis direct dari pekan TANJUNG DAWAI, KEDAH*🐟

JOM BANTU ORG KAMPUNG SAYA! Sekarang tiada lagi pelanggan datang macam dulu. 😔 Semuanya pos fresh direct Dr kedah. InsyaAllah ianya segar, Halal, Bersih tiada bahan awet.

*_Ikan paket RM 10_* per pack <200g
1. Anak temenung
2. Anak tamban
3. Ikan bulu ayam
4. Ikan gelama masam
6. Ikan tamban
7. Ikan gelama belah
8. Ikan talang padi

_*Ikan🐟/🦐 udg paket RM16*_ per pack <200g
1.isi talang
2.Ikan kurau

📌*Ikanbilis TGDAWAI rapuh*📌

1. Bilis TD kopek *RM29/500g*
1kg/RM58

2. Bilis TD x kopek sedang RM22/500g

3. Bilis TD x kopek kasar RM18/500g

*🐟🐟Ikanbilis MATA BIRU 🐟🐟*

1. Bilis MB xkopek saiz kecil
Terus boleh makan 500g/RM24

2. Bilis MB Kopek saiz sederhana 500g/RM36

3. Bilis MB XKOPEK saiz sederhana 500g/RM26

_Barang2 lain_
1. Rojak makbee RM9
2. Asam jawa RM9
3. Keropok ikan biasa RM8/paket
4. Keropok ikan kerisi RM15
5.Belacan seketul RM10
6. Pekasam (ikan lampam) - RM10.00/paket ( 2-3 ekoq)
7. PES Tomyam
454g/RM19
8. Ikan Talang sekor <3kg (RM57)
9. Ikan masin duri 1kg/RM18
10. Tenggiri jeruk 1kg/RM44
11. Asam keping
100g/RM6
12. Mee sanggoi
RM3/pack
13. Kari ikan Cap O
250g/RM5
14. Kari Ayam Cap O
250g/RM5
15. Kari Masak Merah Cap O 250g/RM5.50
16. Kari Udang/Ketam/Ikan kering Cap O 250g/RM5.50
17. Kurma Ayam/Daging Cap O 250g/RM5

🦑SOTONG KERING SHJ🦑

1.Sotong kering :100g/ RM13
2.Sotong Bulat :100g /RM10
3.Sotong sayap shj @selalu org buat ns lemak :100g /RM10

🦐UDANG KERING

1. Udang kering
100g/RM12

2. 500g/RM60

🦐 Udang geragau
1kg/RM19

📦Pos by citylink
Kos pos RM15 < 2.0kg
Kos pos RM25 < 3.0kg

Wasap +60 12-377 2492 jika berminat nak makan ikan kering dan ikan bilis fresh fresh 😊

Nak jimat kos pos sila share dgn jiran anda.tq

Dengan situasi PKP ini Anggaran 4 hari barangan anda sampai ke pintu rumah anda. Terima kasih
#ikanbilis #ikanbilismatabiru #ikanbiliskopek #ikanbilismurah #ikanbilisgoreng #ikanbilissambal #ikanbilispetai #ikanbilisrangup #ikanbilisborong #ikanbilistanjungdawai #ikanbilisberlada #ikanbilistempoyak

1 july 2021

HASIL LAUT FRESH DARI KAMPUNG TANJUNG DAWAI, KEDAH

Recommendation #9

P.R.O.M.O.S.I
REBET CUKAI JUALAN SEHINGGA 31.12.2021

Tekan link jika nak tau harga kereta Proton idaman korang ya..

Kenapa kena beli dengan kakak?
Sebab.. Kakak dalam dunia jual beli kereta ni sejak tahun 1999

Haa korang masih baby kan???
😂😂😂

Nak apa2 kereta pon boleh
Tanya aja... Tak perlu bayar

Ada rezeki kakak dengan awak.. Adalah ya..

Jangan lupa tekan link kat atas kalau nak tau pasal harga kereta ya..

Stay save

Wasap.my/60192316786/car

#proton #newcarproton #sayajualproton #sayajualkeretabaru #protonpersona #protonsetapak #protonjalanpahang #protonmelawatimall
#protonx50 #perodua #toyota #honda #exora #saga #iriz #persona #bezza #sayajualkereta #kualalumpur #selangor #protongiantbatucaves #ativa #keretabaruperodua #protonbangsar #wangsamaju #keretamalaysia #shahalam #klcc #ttdi #sgbesi #gombak #ampang

Recommendation #10

BILAKAH PERLU MENJUAL EMAS YANG KITA SIMPAN??

Simpanan emas merupakan simpanan jangka panjang. Jika tiada keperluan, emas yang disimpan tidak perlu dijual untuk mendapatkan wang. Simpanan jangka panjang bersandarkan kepada matlamat yang telah ditetapkan. Terdapat beberapa keadaan yang memerlukan kita jual emas yang kita simpan.

Masalah luar jangka

Setiap orang mesti mempunyai dana kecemasan 3 hingga 6 bulan dalam bentuk wang tunai yang mudah dibelanjakan. Apabila dana kecemasan ini habis digunakan dalam hal kecemasan, maka simpanan emas boleh dicairkan bagi menampung perbelanjaan kecemasan di luar jangkaan .

Merebut Peluang

Jika ada peluang keemasan dalam perniagaan yang dapat menjana keuntungan besar, emas boleh dijual untuk dijadikan modal pusingan. Berbaloi mencairkan simpanan emas dengan keuntungan yang diperolehi daripada perniagaan tersebut. Hasil keuntungan perniagaan dapat digunakan untuk membuat simpanan emas semula.

Tercapai Matlamat

Terdapat pelbagai matlamat jangka panjang dalam simpanan emas. Antaranya simpanan tabung pendidikan anak-anak, tabung perkahwinan, tabung pemilikan harta, melangsaikan hutang dan mengerjakan ibadah Haji (muslim). Apabila tiba masa matlamat yang diimpikan, emas dalam simpanan boleh dijual bagi merealisasikan impian.

Berkongsi ilmu dan kebaikan😊

Credit : Saifulddin Hassan

PG00339952
PRIORITY DEALER PUBLIC GOLD
0192316786

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE