Harta yjore & dhurata të personalizuara

The Sharkot’s Stars

Sharkotalbania është një dyqan online i cili ka më shumë se 2 vite që realizon dhurata unike !

PRODUKTET TONA :
- Harta Yjore (kornizë/gur vullkanik)
- Harta tokësore
- Korniza Spotify
- Digital oil painting (canvas/kornizë)
- Bookmarks
- Papyrus
- Key chain
- Agenda
- Sketch
- Dedikime Graphic Design
- Clothing
- etj.

Krijimtaria jonë bazohet tek kalkulimi i pozicionimit të yjeve dhe trupave qiellor, sipas programit zyrtar ndërplanetar yjor, në një datë, orë dhe vend të caktuar !

Si dukej qielli në:
• Ditën e lindjes 🤱
• Ditën e martesës 👰‍♀️🤵‍♂️
• Ditën e lidhjes/ puthja e parë 💋
• Ditën tuaj më të lumtur 🥰

Së bashku mund të risjellim kujtimet tuaja nëpërmjet yjeve.

Korniza yjore të personalizuara

HARTA YJORE

Hartat yjore janë gjithmonë një dhuratë unike për njerzit tuaj të dashur.

Ato realizohen bazuar ne programin zyrtar nderplanetar të trupave qiellor.
Asnje hartë nuk është e njëjtë pasi pozicioni i yjeve është i ndryshëm bazuar mbi orën, datën dhe vendin. Gjithashtu korniza realizohet e personalizuar nga shkrimi deri tek backgroundi :)

Ja disa prej dizajneve që mund të zgjidhni :

 1. Blue galaxy

  Blue galaxy

 2. Aurora Lights

  Aurora Lights

 3. Bronze sky

  Bronze sky

 4. BISHA

  BISHA

 5. White Stars

  White Stars

 6. Moon child

  Moon child

 7. Andromeda galaxy

  Andromeda galaxy

 8. Blue sparkle

  Blue sparkle

 9. Eclipse

  Eclipse

 10. Smooth galaxy

  Smooth galaxy

 11. Red flame

  Red flame

 12. Blue flame

  Blue flame

 13. Mini-galaxy

  Mini-galaxy

 14. Globe sky

  Globe sky

 15. Brown planet

  Brown planet

 16. Hold my stars

  Hold my stars

 17. Eklips

  Eklips

 18. Heart shaped sky

  Heart shaped sky

 19. Golden stars

  Golden stars

 20. Golden sky

  Golden sky

 21. Rising sun

  Rising sun

 22. The Night Sky

  The Night Sky

 23. Galaxy stars in white wood frame

  Galaxy stars in white wood frame

Spotify frame

Scan my favourite song

Sharkot realizon kornizat e personalizuara te stilit spotify. Ato mund ti personalizoni me foto ose thjesht me kenge. Kenget mund te skanohen me QRCode ose SpotifyCode

Për adhuruesit e hënës

Moon child

Zodiac signs

Personalizo shenjën tënde të horoskopit

Bookmarks

A i adhuron librat? Atëherë të duhet një bookmark i personalizuar ;)

Përfitoni nga oferta : bli 1 bookmark dhe merr 4 të tjerë dhuratë 🔖


01

Zodiac Bookmarks


02

03

04

05

06

07

08

Photo Bookmark


09

Quote Bookmark


10

11

12

Double sided Bookmark


13

Cat Collection


14

Winter collection


15

Nature collection


16

17

City Bookmark


Papyrus

Dedikim në papyrus të djegur

Si në kohën e vjetër …
OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE