About

Sherbime Financiare Enia

Zyra jone eshte hapur ne vitin 2003 dhe qe athere jemi munduar tju sherbejme ne menyren me te mire te mundshme sepse kenaqesia e klientit eshte primare per ne 😊.
Prane zyres tone ju mund te paguani faturat tuaja te dritave, ujit, te siguroni pronen, shendetin ose makinen tuaj, te paguani taksa dhe gjoba, te beni abonime interneti si dhe abonime ne Digitalb, te beni rimbushje telefonike , te merrni kredi te vogla nga IuteCredit ose Noa si dhe shume sherbime te tjera.

My Top Picks

Disa nga sherbimet kryesore qe zyra jone ju ofron:

Siguracione Sigma

Ne zyren tone mund te siguroni pronen, makinen si dhe shendetin tuaj ne menyre qe te jeni te mbrojtur ne rast aksidenti

IuteCredit

Prane zyres tone mund te merrni kredi te vogla nga IuteCredit dhe me pas jeni te mirepritur te paguani kestet e saj cdo muaj

Noa

Prane zyres tone mund te merrni kredi te vogla nga Noa dhe me pas jeni te mirepritur te paguani kestet e saj cdo muaj

Digitalb

Prane zyres tone mund te beni abonime ne paketat e Digitalb

Abissnet

Zyra jone ju fton te vini dhe te beni abonime interneti ne kompanin Abissnet si dhe me pas te paguani faturat e saj cdo muaj

Digicom

Zyra jone ju fton te vini dhe te beni abonime interneti ne kompanin Digicom si dhe me pas te paguani faturat e saj cdo muaj

OSHEE

Ne zyren tone jeni te mirepritur te paguani faturat tuaja te dritave

Albtelecom

Prane zyres tone mund te rimbushni numrin tuaj Albtelecom

Vendodhja jone📍

Gjendemi ne bulevardin Vlore-Skele perballe supermarketit Conad

OH HEY, FOR BEST VIEWING, YOU'LL NEED TO TURN YOUR PHONE